Spor oko imena Makedonije
0
SAD predlaže "Republika Sjeverna Makedonija"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i prijedlog za jezik je sjevernomakedonski,mada kako neko rece bolje je jugoistocno-makedonski.jer vise od pola drzave govori albanski!
Ovi BJRMovci postaju smjesni kao mos.najci... samo lud covjek moze da tvrdi da oni imaju bilo kakve veze sa Aleksandrom Velikim... oni su kao i mosnjaci izmisljena nacija, zapravo mejsavina Srba i Bugara, ali za razliku od mosnj.aka bar imaju svoj jezik, pa se manje brukaju po svijetu
jugoistocna Makedonija..jer zapad su svakako aljbanezi uzeli,kao i 1/3 Skoplja..pa da je lakse kad se s njima budu rastajali,odmah da zavrse..Da preduprede i izbjegnu dalje probleme..
Bez veze prijedlog, to nece biti, nemastovito, samo da se otalja, nema nista...nikad nece ni biti.
Ovi makedonci su dobro prosli kratkorocno raspadom Jugoslavije, ali ce dugorocno nahebati, sasvim pa skoro tacno...od Siptara, u po drzave ne smiju prismrditi niti hodati nocu. Onda od bugara koji daju pasose svima. Pa od Grka. I na kraju i od ostalih susjeda. Dugorocno najlosiju perspektivu imaju na Balkanu.Dzaba su se uvlacili siptarima, urnisace ih.
Zar nije Makedonija ustvari juzna Srbija?!
je li istina da je bio zemljotres na kosovu
Ajde malce na kur moj!Go sakas?Naputkam ti mamicu,sestricu,i sve ostalo onako po redu,smrade smrdljivi,pizdo bezrepa!Neznate sta ste-il bugari,il grci,il albanci il juzni srbi,mame vam naputkam sjevernorepublicke makedonske..Gori ste od cigana..fuj..
@makedonac Znaci ako za nekih 500-1000 godina, hipoteticki, englezi nasele ove prostore imaju pravo sebe da nazovu bosancima?!
Republika Vardarska
Faslifikatori istorije se medjusobno podrzavaju, razumljivo!
Kao da grci nemaju problema što su finansijski bankrotirali i propali, a još imaju teritorijalne aspiracije, koja bagra!
Strpite se jos malo Grci su ionako pali qurcu za usi.
ne dajte se braco makedonci, vi ste historijski makedonci a grci su anticki pe**ri ko i danasnji srbi! hoce grci da vam ukradu i prisvoje idenitet ko sto srbi danas rade bosni i hercegovini, sandzaku i crnoj gori a i hrvatskoj!
ne dajte se braco makedonci, vi ste historijski makedonci a grci su anticki pederi ko i danasnji srbi! hoce grci da vam ukradu i prisvoje idenitet ko sto srbi danas rade bosni i hercegovini, sandzaku i crnoj gori a i hrvatskoj!