Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dvoje sudija sto su bili za oslobadjanje su mus/limani .. a gdje si vidio da su mus/limani za srb.e ..
@Bossnak Sve sui u pravu, ali ne, hvala. Svako za sebe, pa šta nam Bog da
ni rusi vam nece pomoci.. rusi ili amerikanci , to je isto, razumijes?? ne znam gdje si ti skolu ucio i ko te je ucio, ali za sopstveno obrazovanje se moras sam pobrinuti, nece ti niko pomoci... pa kinezi, ili arabija... haha .. zanimate ih sviju kao lanjski snijeg... vec vas svi preziru, jer mrzite svoje i ratujete s njima, te se , na taj nacin, ne razlikujete od hutus i tutsis..
Jedan izdajica u ratu Fikret drugi Izdajica u Miru ime mu je Zlatko
Ma ni Rusi vam nece pomoci
ce uciniti uslugu hrvatskoj, jer ce ih ubrzo primiti , pa da budu sigurni da ovi nece bas biti previse u dobrim odnosima sa srbima.. mala usluga za buduce protuusluge i.. bolje manipuliranje
ko ne zna vrijeme je da sazna rusija i kina spremne su da zajedno udju u rat za odbranu sirije i irana otuda tolika nervoza u izraelu i ne samo izraelu cifuti su se presli u racunici ako napanu iran valja nestat sa lica zemlje
mi smo osimske sporazume potpisali sa jugoslavijo a jugoslavije vise nema
od juce ne mogu da prestanem da mislik na oluju koja bi duhnula s istoka na zapad
pocela je kazna jos na ovom svijetu na onom je strasna kazna za nasilnike :)
Bosnjaci i srbi ujedinite se protiv latino fasista jer oni zele da nestanete i jedni i drugi. Sve je dirigovano iz centara moci Batikana i fasistickih vlada Zapada.
ko gubi ima pravo da se ljuti, uvijek je bilo sad im ne odgovaraju sudovi po evropi, a kad su dobili tužbu koju je podigla bih protiv srbije onda su evropski sudovi bili dobri, ciganska posla!
Sramota covjece, osudite sve te lopove zbog koji je narod ginuo i patio. Da li su to karadzic ili gotovina. Od*ebi sve!! Mira svima
Ma farsa od suda ,to je vec svima jasno ! Ukiniti ga sto prije a zatvorenike pustiti kuci kao sto su ucinili sa Hrvatskim generalima i Naserom Oricem !