Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I braca rumuni zabise noz u ledja srbima :(
Ode i Vojvodina , rekao sam ja Serbija će tek da se cepa po šavovima.
Oj turci opet ostadeste sami bog vas yebo takve retapdirane, vi i siptari kao i uvek uostalom... Nadam se da crkavate na tih dvadesetak procenata no kojih ste preziveli do sledeceg pokolkja...
JBT kad ovako koce normalne zemlje SRBIJU, HRVATSKU... sta ce onda tek da rade ovoj BIH, koliko ce se tu dzava da se protivi...
tako je braco rumuni. ne dajte vlasima u EU.
Blago EU-i SAD SU OTVORILI VELIKA VRATA srbogenocidasima, srbosiledzijama, srbou.bicama, srpbofanaticima, srbodiktatorilma , srbofasistima , srbopatoloskim primitivnim dvonozcima koji vise lice na neke monstrume nego na ljude !! Neka, neka, nek i EU-e gradjani NAPOKON OSJETE KO SU I STA SU SRBI ! MONSTRUMI VAMPIRIZMA VJECNOG KRVOPROLICA !
Blago EU-i SAD SU OTVORILI VELIKA VRATA srbogenocidasima, srbosiledzijama, srbou.bicama, srpbofanaticima, srbodiktatorilma , srbofasistima , srbopatoloskim primitivnim dvonozcima koji vise lice na neke monstrume nego na ljude !! Neka, neka, nek i EU-e gradjani NAPOKON odjete KO SU I STA SU SRBI ! MONSTRUMI VAMPIRIZMA VJECNOG KRVOPROLICA !
Treba uvesti nastavu na rumunjskom u Vlasenici, Sokocu i u ostalim selima Romanije, vlasi moraju da se vrate korijenima :)
I vlasko pitanje u Bosni treba da se rijesi bez obzira sto su nasi vlasi posrbljeni.
a tek bosna kad se pocijepa....ha,ha,ha,
Čuj to, ne da tata svom kopiletu u isto društvo?
najcrnja komedija
aaahahahahahahahahahahaha
Ovako će i od nas zahtjevati da se riješi pitanje Vlaha.