Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli ovo citam o \"srbskoj superiornosti\"??? hahahah, pa vi ste bolesniji nego sto sam i ja mislio. Superiorni po cemu??? po \"srbija ko Nokia\", po Kosovskom boju, po marku kraljevicu, po vasim popovima siledjijama i pljackasima sopstvenog naroda, po Nezavisnoj Republici Kosovu, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji??? Po cemu to ste vi superiorni. hahahahaha. Vi ste klasican primjer inferiornog naroda, zaostalog i genetski poremecenog do bola da sanjata na glas o svojoj \"superiornosti\". To smo vam dokazali vise puta, a zadnji put u Kninu. Bice jos ako bogda. Za Dom Spremni!!!
koliko se vole srbi i hrvati,glave pogubiše jedni za drugima
A sta to fali Turcima? Veliki osvajaci, veliki narod!!Sve ono sto biste vi zeljeli biti! Ne razumijem zasto se vi Srbi osjecate nesto superiornije od ostalih naroda? Smijesni se...Zaista ne razumijem na cemu ste!!! Ja se ne stidim svog porijekla koji je i sa jedne i sa druge strane, ali isto ne smatram da su jedni bolji od drugih. Baklava u beogradu i baklava u Stanbolu, u cemu je problem!!!
pa kako si tako bolestan i malouman, skarte jedan gluuuuuuuuuuupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! Treba ti malj u glavu da ne zagadjujes okolinu!!! i svim ostalim \"nacionalisticki podivljalim\" komentatorima! Nicija nije do zore sjala, pa nece ni vasa- ako ima Boga!
Hey bolan, kakva si ti harlovina?????? fuj, smece jedno!
bravo !!!
ne opravdavam akademika, grozan je zaista,...... ALI STOKO POGANA POTURCHENA, IMATE LI OCI, ZNATE LI CITATI,....? POGLEDAJTE KOJIM KOMENTARIMA VI DOLAZITE OVDJE NA PORTAL. I KAKO VAM COVJEK NEBI ODGOVORIO NA NACIN KAKO TO RADI. UOSTALOM, STA SE VI IMATE JAVLJAT KAD JE KRIMINAL U PITANJU, NAJVECI STE KOKOSARI I LJIGE. PLJACKATE DJECU, STARCE, ZENE, OTIMATE OSNOVCIMA MOBITELE..... NADALJE , SMIJESNI SU KOMENTARI BOSNJAKA O SRPSKOM PORJEKLU I POVEZIVANJE NJIH SA TURCIMA. STVARNO STE SMIJESNI. JELI TO SVE PRODUKT INFERIORNOSTI I KOMPLLEKSA ZBOG VLASTITOG PORJEKLA,.DAKLE OD SRBA I HRVATA. NIJE VAM ONDA LAKO, RAZUMIJEM VAS. ALI MI TO U ISTO VRIJEME GOVORI DA VI BOSNJACI (ili kako se vec zovete i osjecate) IPAK IMATE S A V J E S T. TO JE DOBAR ZNAK.
ti si Klasican papak.
Je*bem ti srpsko lonce iz kojeg te pop krstio.....
Akademiku i ostalim srbima jebem krst, zatim im jebem svetog savu i krsnu slavu. Jebem im hram na kosovu i jebem im dojku koju su dojili. Jebem im djecu kad ih krste, jebem im majke dok u crkvi ikone za oprost mole.
kiko mojne tako objasni mu kako su srbi nastali to je se desilo odma nakon kosovske bitke nakon sto su turci pobili vlahe i zavladali vlashkoom desio je se incident...naime kada su se neki korupmirani turski vojnici iz djela janjicara susreli sa vlashkom prepecenicom jedan od njih je se nacugao toliko da je silovao krmacu, eh to je bio prvi zachetak srbcheta dakle ta krmacha je zatrudnila i rodila nemanju i svetlanu blizance koji su se poslje zaljubili jedno u drugo i tucali redovno da bi iskotili skoro svake godine po jedno srbina....ovo je teorija o nastanku srba koja se uci na oxfordskom univerzitetu, mnoge studije kako domace tako i strane su odradjene na ovu temi i sve ijedna je pozitivna i isto dokazuje
hej decko poznato je da su srbi poturceni za vrijeme turaka... zato svinjce jedno malo, bolje ti je suti i jedi govna jer su ti i mama i tata turci... sta mislis sto ste svi tamnoputi i kvrgavog nosa... malo DNK analizu uradi pa ces vidjeti... hajde sad sikter....hahahahahahah
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Ovako se trebamo ugledati na hrvate i srbadiju u majcicu srbiju u dijelovima vracati. Komadic po komadic, preporucenom posiljkom.
Vidi gnjurca, voda mu do .....k... oljena, kad bude plime biti ce i rime :)