Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opcenito dijaspori treba zabraniti glasanje. Otisao si iz drzave jer ti je bilo lose, vratiti se sigurno neces i sta sad ti imas odlucivati o sudbini drugih ljudi. A ovo je poseban mentalni sklop da glasas za onog ko te otjerao iz te iste drzave
Pogrešno, mnogi ljudi ne mogu čekati hoće li se nešto promijeniti, te su prinuđeni otići. Odluka o odlasku je uglavnom privremena, no često tamo ostaju trajno. Mislim da bi dijaspori trebalo dati više mandata kako bi jasnije utjecali na promjene. Ovako u RH rijetko koja stranka pored HDZ-a izbaci liste za dijsporu, i ako to urade ništa ne rade na promociji.
Dati glas nekome ko te otjerao iz države, recimo većina Hrvata je otišla za Irsku i Njemačku za vrijeme mandata vlade SDP sa Milanovićem na čelu. Rada je bio masovni egzodus. 2013-2016. I sam sam tada otišao. Sada vidim dosta obitelji se vraća iz Njemačke u HR, ali i Hercegovinu. Iseljavanje u Irsku je davno prestalo i većina se prebacila na kontinent.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I komšije ko i mi. Ne znamo dalje od SDA, HDZ i SNSD.
Zar ti je SDA na vlasti???
Kako je kod nas SDA na vlasti neznalico? Bosnjacki sindrom: Lupicu glupost, slagacu, samo da niveliram sve strane.
Kako u EU mozes birati, a da nemas prebivaliste u EU? Pitam za poznanika
Ma Hercegovina uvijek riješava izbore u Hrvatskoj.Hdz dominira tamo zbog naših hercegovaca
Radije bih gledao Plenkovica nego Milanovica! Nekada je bilo drugacije a i zaboli me za njih!
SDP U Bosni je postao šuplji bataljon .pod hitno stranku treba razbaštiniti i nazvati drugim imenom. Kako Nijaza nema , nema ni stranke sve poltroni koji su najviše sjebali bošnje .gdje vam je sad onaj vehabija što ga rumeni MALI poturio ,KO bošnje vehabije. A onaj smoto uzo pare ni pušku nije znao držat.
Dijaspora općenito glasa po tom principu za one lažne patriote koji će lafo čuvati zemlju, a starce zadovoljavaju tako što im šalju pare iz vana i eto ga, opala. 😏
Zabraniti dijaspori glasanje. Definitivno.
Ne znam što se uopšte babite ovim praćenjem izmora u HR svaki minut?
poruka SDP-u,jebo vas Milanović,u Bosnu dirati a dobru se nadati nemože neka svi znaju
Nisu Hrvati prodane Bošnje oni ne odustaju od nacionalnih stranaka niti to sebi rade dok Bošnjo samo mjenja ne zna kud udara.
HDZ = SDP nema vise tu razlike sve drugo populizam i niijanse
HDZ je najvece zlo na balkanu...Smutljivci!
Još jedan dokaz da su narod ovce, znači nema mozga i samo čeka kad će ga neko priklati čim glasaš za jednu te istu stranku.
Zoki prvo parfem i sapun. Bitango
Zoka i dalje moze formirati vladu, uz DP, MOST i Mozemo imaju vecinu.
Bas ce se dogovoriti sa te tri stranke ni manje, ni vise. Kradezeu treba samo jedan partner i to ce biti lako kupljeno. Zoki jos malo u fotelji i nestaje sa svojim desnicarenjem i rusofilstvom.
Sramota je sto su stranke poput "Mozemo" i zene kao sto je sandra bencic tako daleko, kao sto je u bosni jedva da vidimo da glasaju samo za nasu stranku i to samo u sarajevu
Naša stranka su sve sami manekeni veze sa životom nemaju .Kad je rat nije njihov kad je stolica u denbeliji zemlji onda je njihova.Sve smotano i poltronski orjentisano..Zube treba pokazat dodigu ,Hdz, Četnicima , Bosna je u pitanju.
eto ti Milanoviću ko se kači Bosne ona ga opeče.