Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bih ja rekao, sve napolje koji ne žele da rade ozbiljno i koji ne umeju da rade to za šta su zaduženi.
Kad se politika usaglasi sa narodom, onda će i biti promena na bolje,
Bankrot je nastao u vreme DS! Svi koji su se ponasali kao oni iz DS/a ,napolje iz Vlade !
Svi koji nisu radili valjano treba smeniti ! Ostali nemaju razloga za strah!
Vjerujem da je rekonstrukcija bolje rješenje i od novih izbora i od održavanja postojećeg stanja. U SNS-u pokazuju volju da zamjene sve one koji nisu imali dobar učinak, na ostalim članicama koalicije je da učine isto. Mislim da je tu presudna uloga Aleksandra Vučića koji je spreman i na neke poteze koji mogu da se ne svide nekim koalicionim partnerima ali su u interesu građana.
Evo uzmite nase iz BiH!!!
REKONSTRUKCIJA VLADE BiH PRIJE 15 GODINA--------->MIJENJAJU SE DOBRI MINISTRI :(
Jeste ovo je jako dobra inicijativa u Srb politici, sjasi Kurta da uzjase Murta!
Ja koji mrzim vecinu vas trenutno na vlasti u SRB, bivsi radikali, retardi i indijanci, i Dinkic koji je americki covek i drzi finansije vise od 10 godina, i uvek to uzme, nikom ne daje, koji je doneo i sve lose ali i u poslednje vreme sve dobro u ekonomiji srbije, ipak moram da kazem da me ne zanima ko je na vlast, kakav je, sve dok radi u interesu naroda. Znaci ako nastavite lepo razgovore sa Pristinom, a ne svadjanje sa citavim svetom, i ako nastavite OVIM pravcem da razvijate ekonomije, znaci investicije invesdticije i investicije, hocu da vidim podatke o investicijama stranim u ovoj godini, ako su presle dve milijarde direktnih stranih investicija, znaci da ste dobfo radili, ako zapocete sve ovo obecano sa arapima u vezi poljoprivrede/namenske i kupovina Jat-a, ili dovedete jos jednu fabriku automobila kao sto prica se, iil smanjite pad stanovnistva, onda glasam za vas! Ne zanimaju me ko je sta ko je bio, svi ste isti, ali ako zaista resite da idemo na bolje, imate moj glas!