Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim mu facu vidim znam da nije ništa dobro predložio, "slijedi primjer" kojeg je ukoao da i ti budeš ukopan - drugim riječima
Cista demagogija. Prazna izjava odnosno palamudjenje...Ali ne znam samo o kakvom pomirenju prica. Ja se ni sa kim nisam svadjao, a ni moj narod.
e moj reekeru, ovdje prvo moras skinuti ikonu s tavana, pa tek onda pricati :-)
kakav primjer oni nisu pucali jedni na druge
Pametan covjek,zna sta prica.Samo ovdje nisu problem obicni ljudi,nego korumpirani politicari zapadnog balkana koji zbog vlastitih interesa stalno dizu tenzije .U tome im pomazu mediji i drustvene mreze ,gdje horde njihovih botova sire dezinformacije i mrznju .
Bio sam i u Banja Luci, Mostaru, Doboju, Zenici, Istocnom Sarajevu, Sarajevu, itd. Raja zeli normalan zivot i slaze se dobro. Politicari zavade narod, njihove odluke, komentari pojedinaca na fb itd.
Mojne mi te spike Allaha ti pa mi imamo Srbe za komsije sve im smeta samo im daj čvaraga i rakije