Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je˙bo ga on vise i ova euforija , nista mu nece dosuditi bezveze cemo se jos 1 razrocarati
brđo vrati se u svoje zatuzano selo i obuci ponovo opanke!! brđo vrati se u svoje zatuzano selo i obuci ponovo opanke!! brđo vrati se u svoje zatuzano selo i obuci ponovo opanke!! cuj Zvornik, hahahahah.
Mladić je heroj! Zvornik je uz njega!
SRBE NA VRBE!!
PA U TOJ GENOCIDNOJ KRVOLOCNOJ SKUPINi SVI SU ZNALI GDJE JE BIO CUVAN KRVOLOK RATKO MLADIC A KO PRVO BORIS TADIC I DACIC... DVA NJEGOVA CUVARA VEC JEDANAEST GODINA...!!! SERVIJA=NAZI- BARBARSTVO....!!!
Generare legendo izdrzi i ovu bitku ... tvoja 16 garava
-Iskren da budem ,vise bi se obradovao da su uhapsili Milorada Dodika -nego ovog fosila.
Tadicu, SJEME TI SE ZATRLO, STO NE U.B.I G.O.V.N.O I K.U.K.A.V.CU i srpski narod bi slavio i tebe i njega a ovako VJECNA ANATEMA I NA TEBE I NA NJEGA I NA SVE VASE..
Pravdi su u ovoj godini privedena dva od trojice najvecih svjetskih masovnih ubica - bin Laden i Mladić. Ostao je samo Chuck Norris.
djeneral se ponovo usro, mjenjaj te mu pelene
Pozdrav generalu iz srpske Banja Luke. Srpska zauvjek!
a gdje ono vaše \"podsjetimo,prije 2 dana je uhapšen ....\" ?
djeneral se ponovo usro, mjenjaj te mu pelene
moro sam se predati da vidim ANU U GROBU DA JOJ LAZNEM KOKARU
ma bio je tadic kod neke babe vracare da mu kaze gdje se krije mldaic pa ih sad stramota da ti priznaju i et nasli ga slucajno :)
dobro je vise,znamo sve koje je,sta je,vise se mi bavimo o njemu,gdje spavo gdje bio,itd.,ufatili ga delfini u bazenu......