Izvor srpske tajne policije
0
Ratko Mladić godinama nije izašao iz stana
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predaj se generale,pokazi dusmanima da nisi kriv,hahahaha
Ja sam mislio da se kriju po sumama!
EVO MALOPRIJE JE OBJAVI \"DNEVNI HAVAZ\" DA JE UHVACEN MLADIC U TRMVAJU U SARAJEVU KAKO ZAVLACI RUKU NEKOJ NENI U DIMIJE... POLICIJA, SIPA I OKTOPOD RADE NA RASVJETLJAVANJU SLLUCAJA ZASTICENI GASNIM MASKAMA I POKUSAVAJU USTANOVITI DA LI JE MLADIC MALOLJETAN ILI MALOUMAN..
bolje da je otisao u hag, makar bi mogao igrati ping pong, bilijar....
nema gore kazne za krmka nego da smrdi negdje u nekom smrdljivom stancicu i da drsce na svako lupanje vrata od lifta,pa da ima damu predo bi se,i ako misli da je radio ispravnu stvar pokusao bi to i dokazati na sudu,eto primjer onaj kreten seselj,koliko god ga ja mrzio,on se predo i brani se kako zna i umije,al se ne krije! ima damu!
home sweet home. svugde lepo kod kuće nalepše
ja dipli...gluho bilo...
jakog mu zivota...bolje bi mu bilo u zatvoru
Amerika ce nama pomoci, ONI SU DUZNI :S :S hahahahahaahhahahaha Amerika, nemres bilivit :D
ovako su isto govorili i za radovana,svako malo.te ovdje je, te ondje je.krije se u sumi,u samostanu u r.srpskoj pa smo vidjeli kako su ga nasli.i ovaj hajvan sigurno negdje uziva zamaskiran a nama bacaju prasinu u oci.bjaaaazi.
pa kad sve znaju onda moraju znati gdje je... da hoce da ga nadju i uhapse to bi davno uradili. kako su Sadama Huseina nasli u onoj betonskoj rupi negdje u pustinji... pa zato sto su TO HTJELI I IMALI SU KORISTI.....
Pa nije strasno, s obzirom da je Novi Beograd najveca opstina u Srbiji po broju stanvnika, naci ce ga... aha... Samo polako... :)
Ja \"policije\" i suplje. Cuj znaju da mu donosi, a ne znaju gdje? lol