Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasim Ljajić je jedan od 48 milijardera u Srbiji, tu je i Vučić, Radojičić (Kosovo), Veselinović, Nebojša Petrović "Rominig" itd... i svi su povezani s trgovinom narkoticima - naveliko , skoro 12 godina.
Vrati onda ove svoje Sandze krimose iz Bosne kod sebe
Spp i SDA idu zajedno i formiraju vecinu .
Zeleni socialdemokrata...hagagagahahaha Lik..samo da je u vlasti
Eto budale, jbte Istanbulu u Pazaru, samo izazivate, ovi majmuni vode iz RS na glasanje, sve, sami degenerici, tamo onaj Nestorović kučev doktor, sve samo para iz vlasti im daj
Jadni srbi u sandzaku...jedino me sekira ako se srbi osjete ugrozeni ocel bit ,,nos zica,, oni se samo brane
I ovamo su nekakvi Rasimi imali slične ideje, planirali su od Neuma napraviti Monte Carlo. 🤣🤣
Mick Jager za sirotinju
Usama, pa kakvo je to ime za Sandžakliju?
Super Rasim iz druge galaksije
REPUBLIC OF SANDŽAK
Vucicev pijun.
Saka jada a tri stranke u sanđaku i to ni jedna s jednom nije u dobrim odnosima.
Mene stid
Kurta I Murta
Sta gudra uradi od coveka
Kakav Istanbul okupatori obični kao i austrougari Švabe i agresori. Jedino što su islam donijeli je dobro ostalo je sve u korist Turske.... E moji Bošnjaci.