Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bagra siptarska kakve nema u evropi
Kada Nuši Srpsko grobllje ruši ,pomaže mu Gaši jer se Nuši plaši... Kako se ne poubiijaše mam.icu im je.b.em
..pa sto vi ovo nama javljate? sta nas briga sto se neko potuko na kosovu? bas glupo..
boli mene K U R A C sta je bilo na KOSOVU...
Slažem se (ne za BG već da su dobri ljudi). Znam da nema veze s člankom ali kad si već počeo: oko trećine stanovništva Albanije su kršćani (iz obe frakcije) koji se izjašnjavaju kao Albanci i koji nemaju baš nikakvih problema zbog svoje vjerske pripadnosti.
Sarajevo -X je zaboravio napisati i sljedece vrlo vazne vijesti (trecerazredni portal koji ne objavljuje kurentne stvari) -- Dvojica su su se popucali u LItvaniji, mafijasi -- U selu Stipavce, Stevi je pobjegla krava i obrela se u komsijinoj livadi -- U Japanu, zena pljunula sa 13-og sprata Ima jos ovih vijesti ali necu da uzimam hljeb reporterima Sarajevo-X
Albanci su dobri ljudi, nista im ne fali, sem to sto ih je Enver Hodza i Tito gnjavio dokle je ljudski moguce. Ali, jaki su oni, na kraju ce Beograd biti Albanija.
SOS (Stoka ostaje stoka!) Kao i kod nas u Najnovijem Pazaru.
sad će ovi što su pucali pobjeći u sarajevo , za njima će doći ovi što su upucani i jednog lijepog dana donastavit će pucanje po sarajevu, a usput otvoriti i kakav hotelčić u centru grada naziva dardanija