U nagradnoj igri "Pažljivo ližite"
28
Radnik Frikoma namjestio sebi džip i stotine hiljada eura
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina nagradnih igara racunajuci i igre lutrije BiH imaju slican ishod... Obicno pranje novca gdje posten covjek ne moze hajrovati...
Sve nagradne igre su namjestene !!!
Sandraa sreco mogu li i ja da te volimmmm? :)))
ova ga sandra voli pravoo.
...što će reći,svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu ostavljam samom sebi Pantelija. KOME BRE OSTAVLJA?? SEBI !!
Majstor...samo ga skuzise :p
Sandra, svi te volimo...
Nema me ovdje da izrazavam ljubomoru zato sto su me istjerali iz Sarajeva,jer sam nacionalista.Nema me ovdje,jer gdje cu ja komentarisati clanak o tome da je jedan Srbin pocinio krivicno djelo,ja znam samo psovati kada Bosnjak izvrsi krivicno djelo.Zato me ovdje nema da psujem kao PSETO,jer mi ne odgovara clanak.Odoh negdje drugo psovati kao PSETO i pricati uzaludnu pricu o 24%.
nije pazljivo lizo
Mora da je na minimalcu a firma daje na hiljade eura za nagrade. Jarane ja ne bih prizno ma svijet bi se okrenuo. Levat sto nije dao mami da lize pa da dobije dzip a tati dati da lize za pare i to je to
@Sandra pa mene ne volis ??
get yourself a room.
@neko,volim i ja tebe,bebo!!!
Volim ba i ja tebe!!!!
Sandra i ja te volim
@ Ma Ti i tebi slicni ste klasican primjer balkanskih primitivaca koji nemaju pametnija posla nego vrijedjati okolo i naokolo. I kod nas se isto desava, a zvao se Darko ili Mehmed, lopov je lopov.
Istina, jest jako nekarakteristicno, ali ima i takvih na zalost. Beli si mislio da samo kod vas bosnjana ima lopova :) ?