Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolega i ja isto radimo kod HT Mostar... revizori nas jos nisu posjetili, ali cim se pojave idemo u \'rvatsku. Hahahaha
sramota,al tako nam i treba i Hrvatskoj i BiH.Sto prije zakone uvesti o izrucivanju,mada sumnjam da ce se to desiti jer bi onda morali predavati razne Jelalavice i ostale nacionaliste s obje strane a to vladajucoj bandi ne odgovara.
Pa to je 2 miliona evrica. Amerika 18 vijek . Napravis sranje i zbrises i Amerike u Kanadu ili Meksiko ISTO
bujrum!
Samo napred, divlji zapad je za ove nase mala maca ha ha ha . Joj cara sjeo u dzip i zbriso, a komisija a cekala 3 dana u ofisu i pitali se gdje li je ostavio tako daleko te dokumente. Ha ha ha ha
Mislim da je pitanje dana kada će se donijeti zakon u BiH i Hrvatskoj o razmjeni i izručenju bjegunaca od pravde.To će najviše pogoditi likove poput Fantom Jelavić A.i ostali gang hesrceg mafiozo,klana.
UHAPŠEN IZRUČEN U ROKU ODMAH
dobro dosao brate lopove u slobodnu drzavu lopova!
kralj!!!
pa sta se tu ima pricat, kolko znam i sam gazda obn-a je imo gore frku, pa nam sad ovdje dovadi propale hrvatske novinare, kuhare , fashion guru-e....
auuuu jada.. samo 1.5 miliJuna kuna... takve jadnike treba vracat...
ljudi nema nam ni pipe
MOMKU SVAKA CAST ........ALI.... SAD KAD PRVO NASIM REKETASIMA \"POREZ\" PLATI. NECE NJEMU BOG ZNA STA OSTAT.
e tako im i treba.sada covjeka ne treba nikako izruciti hrvatskoj,jer ima bih drzavljanstvo!!!
Artur, ako ti treba smjestaj, bujrum, uz malu nadoknadu.