Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pridruzite se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoci za commie-ja . Iskljucena mu je struja pa ne moze u internet. Ravnogorski pokret sa Pala je vec donirao 28 KM, pridruzite se akciji .
Putin u sloveniji dogovara poslove a ovi Bosanski pravoslavni kmetovi crkoše gledajući majku Rusiju koja okreće svoju politiku za 360'. Dodik pada a sa njim genocidna tvorevina zla.
@Striker Mozda chojk hoce rijet da se besciljno vrte u krug, ganjaju vlastiti rep ko pashce?!
Bosna suvereno vlada sportsim terenima kada su u pitanju porazi. Ljepota sportskog neznanja ogleda se i u tome da njeni "uspjesi" granice sa nemogućim!
EH ovo Rusi poginuli za vrijeme drugog svjetskog rata sve govori o karakteru rata u Jugoslaviji u drugom svjetskom ratu . Samo što još Kineza nije bilo !! A BAkir ide u Novi Pazar umjesto da otvori džamiju u Logarskoj dolini u kojoj su se molili bošnjački vojnici na soškom frontu. A i Slovenija je propala u EU čim joj treba suradnja sa RUsima ! Eh samo da je logarska dolina BAkirova izborna baza sad bi tamo bilo prekrasno naselje za arape, samo slovenci ne znaju za biznis !
....pokušaj ulaska rusije na mala vrata na tržište eu........realno moguće, pošto slovenija nema naftnu industriju, a maloprodajna mreža je u potpunosti privatizirana..........
@Striker .......nema straha dok je ruski medo u svojim granicama.
@Striker .....ima povremene ispade sa tendencijom širenja.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)