Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno kad kontaš, pa prekontaš i na kraju skontaš, mi smo stvarno opravdano balkanska vukojebina: KITA-rović, Pusic, KARA-marko, KARA-džić, Mesić...još fali neki Izjebegović i moš nas sve hebat....
Ja sam za, samo neka se Vesnica odje... što dalje od Hrvatske. :)
jedna fina gospođa iz zagreba;)
Sto da ne? Hrvatska je svijetli primjer tolerancije, nacionalne, vjerske i svake druge. Onda dogodine moze i IDIL da kandiduje nekog svog uvazenog ministra. Jedni razbijaju cirilicne table, drugi ruse anticke spomenike. Takvi nam trebaju u UN.
....osobno sam kao i većina Hrvata protiv te kandidature......ali bolje i ona nego četnicki duet iz Srbije...
Atheos, govorim o Hrvatskoj drzavi, a ne o gospodji Pusic. Nije vazno ko je kandidat klerofasisticke drzave, nego upravo ta drzava. Bio to onaj jadni Milorad Pupovac, Srbin sa stalnim mjestom boravka u koncentracionom logoru zvanom Hrvatska, neko iz HDZ-a ili ova zena koja mozda ne mrzi Srbe dovoljno da bi bila omiljena medju Hrvatima, svi oni predstavljaju Hrvatsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
нећеш далеко другарице пусић.
.....molim dvojezicno....
......e, tako je bolje.......
Velika čast za Hrvatsku, zamislite samo tu opciju hrvatica Vesna Pusić generalni sekretar skupštine UN. Veličanstveno. BiH bi trebala dati ovoj kandidaturi svoju veliku i iskrenu potporu, kako je to i do sada činjeno, ne samo radi njegovanja dobrosusjedskih i neopterećenih ekonomsko političkih odnosa, nego i radi mogućnosti da gđa Pusić "pogura" BiH u svim smislovima na svjetskoj sceni, pa i u pogledu eurointegracija i ulaska u NATO, koji nažalost nepodržava i najveći patriota u BiH ministar Šarović, a koji izaziva krizu već dvije i pol godine sa nama prijateljskom susjednom Hrvatskom, koja je nedavno konačno počela uzvraćati ministru Šaroviću, ali to je neka druga prića, za koju mnogi ne znaju što ona zapravo krije, ali ćut će se...
Podrska Vesni Pusic iz Bosne i Hercegovine. A vama klix - u naslovu vam je "Hrvatska" napisano ali slovom "Pusic hrvatska"...wtf ?
Pusa za pusicku jaranicu