Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSTENO RECENO
srbija sva manja manja srbija sve tanja tanja srbija smrdi smrdi zlocinom prdi prdi
Dijecice,budite dobri a kada se mama vrati iz ducana kupi ce vam \"sarenu lazu\"!...Vidite kako je svim drugim evropskim zemljama lepo, pare padaju s\'neba. Svi putuju na kredit,a kada potrose parice i ne mogu ih vise posudit onda skacu sa mosta ili se bacaju pod kamion. Zemlja Nedodjija ili ti EU!
NE DAJ SE RATKO.. AKO TREBA URADI I ONO STO JE NAJZADNJE ALI SE NE PREDAVAJ...NE BUDI IZDAJNIK I KUKAVICA KAO JADOVAN I ZLOBO I ZIVJET CES VJECNO U NASEM NARODU...
SPRD..