Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nijemoguce zar nisu srbi jedan miran narod, nenaoruzan goloruki, i nebeski, ceo svet je bre protiv srba xD
ziveo Ceda JOVANOVIC
steta sta ova jill daldo nije meni pala ruku na farmi pilica da je silujem
a jacu tonya halla ubiti
Nekoliko stvari. Branka Prpa nije \"udovica Slavka Curuvije\" jer nisu bili u braku. Zivjeli su zajedno tj. bili su u vezi nekoliko godina pred njegovu smrt. Pokojni Curuvija je 25 godina bio u braku sa Crnogorkom Ljiljanom sa kojom ima dvoje djece: sina Radeta i cerku Jelenu. Slavko i Ljiljana su se razveli 1997. godine, svega dvije godine pred njegovu smrt. Dakle, Branka Prpa nema ni pravni ni moralni osnov da se medijski sepuri i lazno predstavlja kao \"udovica Slavka Curuvije\". Dodatno je degutatntno sto Branka Prpa koristi svoju vezu sa Curuviju za licnu promociju i profesionalno napredovanje. Poziciju direktora Istorijskog arhiva Beograda dobila je iskljucivo na osnovu toga. Maherski ga muze vec godinama i Curuvijina cerka je s pravom vise puta negodovala zbog toga. Prpa zna kako da manipulise medijima i to maherski radi vec 12 godina i ovo lupetanje u engleskom tabolidu je damo dio toga.
Ova ogavna majmunka halucinira i izmišlja. Ovo je čista laž i izmišljotina u koju može da poveruje samo potpuna budala. Što ne kaže da li joj je muž bio saradnik državne bezbednosti (cinkaroš), i koliko je imao \"putera na glavi\" (kompromitacije), o tome se i dan danas mudro ćuti. Budaletina smrdljiva lažljiva.
prpa brate prpa
pa srbi su oduvijek ub.ice..............
A jeli i onaj Marcus Tanner spija? Meni se cini da je bas ona prava spijuncina i to britanska. Slagat\' ce u sekundi.
Gospodja Curuvija je stvarno upravu, mozda izmedju nenog covjeka i ove gospoje stvarno postoji nesto vise, neka veza. Gospdja Curuvija i nije neka riba, a ova moze da prodje,devizna....
RIP za oboje novinara
u pravu si salata to se tako radi...a ne kuka...dali smo mi bogdom tako kaznili sve one ratne zločince... više se ni jednom srbinu pacifisti a ni ratnom huškaću ne bi napamet palo da nas napadne :-)
jebiga srbi barem pokazu kako nisu ovce za klanje, na ovaj ili onaj nacin. a mi samo kukamo i cekamo boziju pravdu...