Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražiti saradnju u izručivanju ratnih zločinaca i onim kojima se sudi, a trenutno su nedostupni organima Bosne i Hercegovine, prvo to!!!!
Pa sa BH licnom kartom se vec odavno moze u CG,Albaniju,Makedoniju a kazu i u Srbiju.Jedina zemlja sa kojom nije postojao sporazum je Kosovo. Dakle naslov se odnosi samo na Kosovo.
super ste se uglibili u EU će te ući zajedno, odnosno iza ukrajine moldavije i gruzije jedno 20 godina.
davno planiramo žali bože žrtava i požirili sa croejšom u eu da ne remeti planove sve je yo merkel davno izrežirala čak i ovo sa ukrajinom
Izvinite, ali mi vec mozemo putovati s ličnom kartom u sve zemlje zapadnog balkana ( MNE, ALB, MKD, SRB) dakle izuzev Kosova!
za većinu ovih zemalja svakako se i ulazi samo sa ličnom
Koga to vise zanima, h.ee.b.oo.. vas vise zapadni balkan, srpski svet i slicne budalastine. Bolje bi vam bilo da skontate kako napraviti debeli, betonski zid, zavrsiti sa njima i neka se h.ee.bb.uuu. vise...
Uvodzenje srpskog sveta na mala vrata,NE
Po cemu ?
Meni je super kada stave pečat u pasoš
Joj clanka, i nigdje na kraju nisu naveli koje su zemlje..
Potpisati sporazum o razumjevanju prvo koji ce ukljuciti medjusobno postovanje.
gdje da idem vidis da samo sto nije puklo
Mi s licnom u 6 zemalja na istok....hrvati s licnom na cijeli zapad
Gledaj to pozitivno Mi se nakon posjete vratimo kući a Hrvati ostanu na zapadu 😂😂👍😂😂
vjerovatno kad gorivo bude 10 KM, pa nam bude mrsko pjeske igdje da idemo
Bitno je da se fotelje sada podjele a ove manje bitne stvari mogu da čekaju ^^
propala je EU, hajno dalje