Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ćemo mi otić gdje je bolje, samo će ostat Dodick, Bakir, Sulejman, Zagondžija. Da Bog da ne vidili ženska poslije toga.
@sbiljeska---nabiji te ustasa sestru ;-)
ostanite radije doma,kao da nemamo svoje sirotinje!!!
I dalje ce se iseljavati,bez obzira koja zemlja im iduca sreca bila.Sve dok imamo Bakira,Dodicka,Zlocudnog,Scepu itd.
Ne branim nikog ali ja bih sad otiso iz ove usrane drzave samo da mogu u BiH je samo dobro 15 % stanovnistva, a onih 85 % jedva sastavlja kraj sa krajem dize kredit i pozajmnice da bi prezivio, nikakva prava ne možeš ostvarit, sta god treba da zavrsis u vezi posla ili kod doktora svodi se na to znas li koga da te PROGURA za ono sto treba da radi kao redovan poso, fuj gadi mi se kompletan sistem podrzavam odlazak i borbu za egzistenciju i prezentaciju znanja za onog ko god moze .............
odjebite, nema više mjesta
Herceg Bosanci postaju Herceg Hrvati...
Sretan put i sve najbolje ja nikud ne idem odavde
zbogom škutori
A zahebali su se,u Hrvatskoj nikada nije bilo gore,nego kako su usli u Eu.Jedino ako odatle planiraju da idu u "trece" zemlje,ili da rade gdje vani.
Malo
Dok politička vlastela pravi smutnje, a narod se guši u nemaštini i besposlici, mlađi u potrazi za boljim životom lagano odlaze...
Kad stanu plate budžetlijama mnogi će zavidjeti Romima na luksuznom životu kakvim sad žive.
jos malo i odoše bh katolici preko crte
Ovo su majorizirani, šta je sa nama kečapiranim?