Ništa od velikih projekata
0
Propast ruskih investicija u Crnoj Gori
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDP PER CAPITA prema Svjetskoj Banci: Crna Gora: 13,958 $ BiH: 8,390 $ Pa vidite gdje je vasa rupa od drzave, pa da se vi sprdate Crnogorcima. Zajedno sa Albanijom dijelito zadnje mjesto. Budvu ste vidjeli samo na slikama. JEDNA INFORMACIJA: 40 000 LJUDI IZ BIH RADI U CG LJETI NA DOZVOLU, sto ne rade u BiH? Uporedite nezaposleost u BiH i u MNE. Uporedite investicije, i na kraju, ne vjerujte sta napisu u novina jer je ova vijest demantovana vec 3 puta u CG medijama, ali ovi prenose da bi mislili da su vase rupe od drzava bolje. A da, na kraju, Crna Gora je uvrstena medju 50 najljepsih drzava na svijetu u National Geographic casopisu koji izlazi svakih 10 godina, i Sveti Stefan stavljen na naslovnicu. Gdje je BiH medju tim drzavama kada vam je ona ljepsa od Budve i sl.
loyavci su zadnji koji se nekom mogu smijati crnogorci kaki -taki imaju uredjenu drzavu a vi jos niste nacisto ni kako vam se nacija zove a o svojoj vjeri i i kako ju je ispravno prakticirati nikad za nikad necete znati. nego vi zeleni pokusajte malo sebe dovesti u red i prilagoditi se okruzenju jer kolko ja vidim, jedino vi i siptari strsite i pravite najvise problema. sto je to tako samo budali nije jasno
prva asocijacija na mediteran svakako nisu rusi i crnogorci. zamisli samo crnogorska mediteranska kuhinja. da li to postoji?
Glup si ko kua al u jednom si u pravu - nama bosnjama je najbolje ne ici ni u cg ni u \'rvatsku... Narode, probajte Tursku, Egipat, Tunis pa ce te viditi da je sve ovo drugo ciganija...
pogan ostaje pogan. zivite izolirano, u sirotinji i bijedi, i mrzite sve sto nije ko i vi. Pricate kako ste bili u Budvi, a niste je ni ocima vidjeli, da se pitam, muslimanima bi zabranio ulazak u CG, a ne ovako, vise radnika iz Bosne, nego stanovnika vlastitih imamo. Ne trebaju nam vase bjednicke pare, idite u hrvatsku, nek vas mlate i pljuju vam u picu al odavde is!
eto im sad rusa
nas i rusa 300 niliona i 500 hiljada zive vage!
Čuj služinčeta što mlati k\'o Maksim po diviziji. Mrš u magazu sa govedima stoko!
Pa gdje si vidio dobra od zatucanih crnogoraca koji nikad nisu vidjela nista drugo osim kamena. Glupani poput njih dali citav jadran pijanim rusima koji ne znaju il piske il kake. Pa Rusi su 2009 godine proglaseni najgorim turistima na svijetu: prde, smrde, podriguju i sakrivaju lezaljke u svojim sobama da ne placaju za sljedeci dan.
pa kad se trsimo vas vlaha, bice nam drzava ko emirati
hahaha, car si......totalna istina...oni se nesto smiju drugima, a zemlja kao da gledas Ugandu i Somaliju....
pa koji ce ozbiljan investitor ulagati u zemlju koja skoro pa ima stanovnika kao i sarajevo :) :)
Bio sam ljetos u Budvi i ok - imaju dobar nocni zivot pa cak ima ponude i za one koji ne voli cajke i taj melos ALIIIIIII dok sam bio dole uopce se nisam osjecao kao na moru. Poslije sam otisao do dalmacije da osjetim malo mora. Neznam kako je bilo prije u Budvi ali sada je srednja zalost.
Tek kad sam vidio kakva je Crna Gora, zavolio sam Bosnu.
Dzaba ste mazali guze, rusi umocili i odose. Nista od zenidbe :)