Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... sta je ovo puno pedera ...
@dj e ufati se za ......, mi nemamo rezervne drzave ko neki pa da selimo
mame vam ga lojave baliske pogane TERORISTICKE spalim. SVE BI JA VAS NA AVION I PRAVAC MAJKA TURSKA,
Kako se odma nadu ovi po Forumu da odma kritiziraju...bog zna sta vi vozate u vasim kolima...
@ ja: ma popusis ti njima fino.. bas su neki sto ih ovo vrijedja. popushi im jarane do jaja !
to ba srbadije vrijedja agresija samo na drugi nacin dodic im je uzor
nije to nista. ja imam crnca koji me redovno pumpa sa svojim jaranom.. najvise volim kad me skupa obradjuju. mi sMrdi to volimo.
ti pasha moj kuci pa mamu vrijedjaj, il ko te vec naucio da tako govoris balavce neotesani drago mi je da se ovo desilo, a ne cudi me sto nije priveden, on je najobicniji udbas, postavljen tu da razdvoji i podijeli muslimane srbije, kako bi ih ucinio slabim! cudi me da ima i ono malo pristalica, jest da su banda, al ne mogu da vjerujem da su se tek tako Beogradu prodali!
Prvo treba razdvojiti religiju od oruzija, a nakon toga i od politike.
zato kod reisa cerica nisu pronasli pistolj u automobilu, al jesu didlo u cmaru mu. kazu fura ga to... a jel se ovo zilkic fura na adolfa, brcici, fazoni?