Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sipci su j*e*b*e*n*a mraka.....zatvarajte granice i kupujte pancirke, cisto zbog sigurnosti unutrice....
pobjegli glavom bez obzira iz bunkera i bodljikave zice, da bi, kad su se najeli i napili, i nastancali dovoljno djecurlije, krenuli da sijeku granu na kojoj sjede, da se okrenu na ruku koja ih hrani, na one sto su decenijama odvajali postotak svoje plate za njihova gladna usta!!! ali avaj, malo i to, hoce sad da pripoje tudje opet bunkerima, jer oni ne znaju bez bunkera i bodljikave zice. sad im malo i to, sve su protjerali, poceli jos za tite. demografijom i nasiljem. toliko se kriminal ukorijenio u njihovu srz postojanja, oni zive od toga, od granica i sverca svega i svacega iz turske, bugarske, oni kontorlisu sve, i protok droge, i oruzja, i kamione, i sve zivo!!! a sve pod okriljem iste te eu i usa koji ovde nekom sole pamet. ama, ne mogu im nista, mogu samo mirno posmatrati, al dokle. ocito su tako i radili, a kad je preslo sve mjere, otelo se kontorli, sad kuku lele.
hahaha Bošnjaci šta objavljujete je.i.t. se zajedno s Srbima ! :D nikog vi ne volite !
Cuj uzimali organe i prodavali? BOLI NAS K**** i za siptare i za srbe na Kosovu!!! U srebernici su c3tniC! jeli meso 8 godisnjeg djecaka kojeg su ipspekli na vatri I O TOME NIKO NIKADA NISTA NE GOVORI!! MARSHHHH SA SAXA !!!
@eeeeeee Uzimaju i vama, samo vi to jos ne vidite.
uzeše oni vama lijep komad zemlje
jes mi drago vidjet smrdadiju kako place i kenja..... kad oni kolju onda se slavi i urlice N.Z. S. neka sipaka - tacno su vam antidot i jedini su vam oni kvalitetno zapamprcili od svih naroda koje ste ko pse smicali...
oni od mafijaskih para kupuju lobiste po usa, senatore i politicare, silnom lovom zaradjenom na najgori i najkriminalniji nacin kupuju sebi drzavu, i to kako, tako sto onda ovi jaki otmu srbima, i daju njima. stvarno, ovaj svijet je poludio skroz.
malo biznisaju i sa brachom iz crne gore, sa milom, kod mila se koka na kile dijeli kao humanitarna...nema crnogorca koji nije zavrsio u nekom zapadnom zatvoru, docepao se od brache siptara pa krenuo u biznis...do prvog coska...ehhhh...koja bizarna desavanja...pod okriljem eu...zastitom, bre.
ovi siptari su ko marsovci na balkanu, nigdje ne pasu, jos se samo nesto lizu sa brachom bosnjama, a inace je i to nesto na silu, valjda bracha po religiji, pa se solidarisu koliko moraju, inace...bas su ko marsovci.
bizaran je i marti ahtisari, i toni bler, i bil klinton, i solana, bizarni ste svi. i sta sad, jel dovoljno samo zakljuciti kako je neko bizaran, ili slucajno treba i preduzeti nesto??? bizaran je i tadic koji kaze da ce pregovarati s njim dok ga ne osude, ako ga osude. to je ekstra bizarno.
bizarno. cijelo kosovo je bizarno.bilo oduvijek, od kad su oni dosli iz bunkera.. oni prave probleme i bave se kriminalom od rodjenja, od presjecanja pupcane vrpce. u flasici im koka umjesto mlijeka. a umjesto zvecke kalasnjikov.
jednom se mora stati na kraj mafiji nan kosovu, al sad su utrtali za svoju sigurnost tamo, nije valjda da se silni euleks plasi siptarije??? ahaha. ne mozete im nista, to samo srbi znaju kako i sta treba sa njima. samo pustite srbe, za par dana cete imati najpravniju drzavu na evropskom tlu!!! do tada, nek vas handre kao sto su i nas, samo sto sad nemaju kome lagati, niko ih ne slusa. Ljudi se sablaznjavaju ovom istinom, sokirali ste evropsku javnost, sad da vidimo ko je sve bio taj ko je podrzao ove. bizarni prijatelj tonija blera, kako kazu. mislim, kulturno receno.
Odijelo ne cini covjeka...
da se kriminal isplati..dokaz su sipstari.. niti drzave niti uredjenja niti ljduskih prava niti industrije niti poljporovrede ..samo kriminal droga ..i dobise i drzavi i sve ostalo na dlanu.. trenunto primaju najvecu donaciju od zapada prema glavi stanovnika
Zar ne treba \'\'Hunting,War Criminals and Me\'\',jer \'\'ja\'\' uvijek treba biti zadnje.
Vidi dzikana sto ostre zube!!! Sto su jedva docekali!!! Pitanje je ko je tu prodavao cije organe???