Preveden na hrvatski jezik
0
Pročitajte Ugovor o pristupanju Hrvatske EU
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi voleo kad ih prime, da ujedno dobiju ugovor o raspadu Evropske Unije. I uputstvo da idu po instrukcije u Beograd, kao u srecna vremena, kao sto sam pre neki dan citao. Dok se islo po instrukcije u Beograd Hrvatici su mnogo, mnogo bolje ziveli. Jel Bosnje, hocete i vi uskoro po instrucije u Beograd, moze i Banja Luka za pocetak.
Ode lipo more
Pa ovi kako su krenuli primati ove \"zirante\", turska ce biti bogatija od citave krstaške unije za koju godinu!
moram vas sve razocarati - evropa je u glavi, ne u dokumentu
Bravo EU eto vam jos jednog grka koji je tezak MINUS 40 Milijardi..Eura ..KOja Unija..
dokle je stigao NASA-in satelit?! :), ajd saznajte, al brzo :D
Al ce te se usreciti sa Evropskom uniom.srecno susjed!
sve cestitke, svaka cast.
Nadam da kada uvedu Sengen na granici necu morati cekati 100 godina na prijelazu iako ni sada nije bolje. Valjda ce biti neka traka za drzavljane Europske Unije kao sto je na Slovenskoj granici.