Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan korak nazad za hrvatsku...
Šta je sad? udar na "nepristrane" crvene medije koji nedolično prikazuju službenu zastavu države?
sto nije simunic priveden?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...matija, lave...pošalji bagru u tri lijepe p­­ičke materine...sa sve njihovim "tisućljećnim vrednotama".
Daj jbt koga i ti podržavaš commi U redu je biti ljevičar, u redu je biti ateista al nije u redu biti neoliberalni fašist i sluga EPH. Daleko je Kroacija od prave ljevice
"Oprostite, ne stignem odgovoriti na svaku prijetnju posebno. Shvatit ćete me, znate kakvi su već razdragani katolici kad slave obitelj i Boga." ...nikad čuo za ovog matiju...al' gornjim riječima me kupio doživotno...u stili viktora ivančićakratko, jasno, istinito i nenadjebivo :)...kapa dole.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Citao sam sada komentare na Index.hr prijete mu Ustase da ce ga razapeti nazivaju ga cetnickim kopiletom i cetnikom mogu kazati da sam uzivao citajuci komentare :)
A naučio si čitati svaka čast
Priznale sve nordijske zemlje, nije cudo?! Priznala Spanija, Portugal i sve zemlje juzne Amerike spanjolskog govornog podrucja. Pa Francuska, Holand. Belg i 3/4 Europe. Kanada, te Juzna Afrika. Nisu Rusi, Hrvati i Srbi jos priznali, ono sto mora i cemu je tendencija da bude.A, ja ne mogu zaspat nocas koliko minusa dobih od trundzija, kojim je strani jezik, cavao u opanku.
USA: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ed/State_recognition_of_same-sex_relationships_%28North_America%29.svg/450px-State_recognition_of_same-sex_relationships_%28North_America%29.svg.png Europe: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/Same_sex_marriage_map_Europe_detailed.svg/450px-Same_sex_marriage_map_Europe_detailed.svg.png Asia: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6d/Asia_homosexuality_laws.svg/450px-Asia_homosexuality_laws.svg.png Afrika: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6b/Africa_Laws.svg/450px-Africa_Laws.svg.png Istina Juzna Amerika je leglo pederluka, to je i Ronaldo osjetio na svojoj kozi kad je umjesto s tri pichicha u sobi zavrsio s tri trandze pa se s***.
uvijek kontra svih, u našim državicama ti je to normalno, jer smo mi svi po defaultu programirani da budemo "kontraši", a matiji i njegovom portalu je iznimno poželjno da bude kontra većine jer živi se od klikova i reklame
Crvena komunističko- fašistička banda je u panici.Jebo ga Hitler i svastika. Treba mu dati maksimalnu kaznu zatvora.
Pedercina misli da mu nitko nista ne moze!!!!
Udarac na slobodu misljenja
mozel mi neko objasnit kako to moze bit fasizam ako su svi gradjani imali pravo glasa i vecina je glasala za? u cemu je onda problem, to je demokratija! onda su sve zapadne zemlje europe pod fasistickim rezimom. svako ima pravo glasa bez obzira na spol,religiju,rasu itd i vecina odlucuje
ko kaze da demokratija ne moze biti fasizam? ovo ti je najbolji primjer. kada vecina glasa protiv manjine, to je takodjer fasizam.
vid frajera , isti freddie mercury
Drugovi, mirno spavajte i ne glumite zabrinutost. Pustit će ga prije večeri, neće niti prijavu dobiti. Radi za pravu stranu.
Jesi li vidio onu nakaradnu ilustraciju na indexu? Ti nisi ja, a ni ja ti. Ipak,mene je slika uvrijedila. A budi siguran i ogroman dio ostalih Hrvata. Komunistički talibani neka od svoje zastave prave onu nakaradu ako žele. Moju nek ostave na miru.
Ova anketa u Hrvatskoj je najbolji pokazatelj kako demokratija ne postoji, znaci vecina je izglasala nesto, odradjen referendum ali dzaba, manja se buni odmah su ovi drugi nazadni primitivci! Halo bre! Vi ste primitivci, ne mozete podnijet poraz i tu onda ta manjina svasta pise! Odjebite glatko i pokusajte opet na nekom drugom referndumu, picka vama materina primitivnima, sto ne cijenize misljenja vecine!
...inteligentan balkanac će činiti upravo nasuprot onoga što čini većina...neš se nikad zaj­ebat, garantujem ti.
e moj commi prodano duso, ja znam da mi nismo najbolji narod, al ako mislis da smo mi balkanci najgori sto se tice tsvega onda se gadno varas, sto se tice ovog sam ponosan na to sto sam balkanac! a ti uzivaj i budi peder i navijaj za to da ti dijete jednog dana postane peder, mene nemoras uvlacit u te zapdanjacke trendove, jer ne planiram nikad u zivotu ni pomisliti da je to normalno da se musko i musko zene, SRAM VAS BILO KOJI HOCETE DA OD JEDNE TAKO SVETE USTANOVE NAPRAVITE SPRDACINU! BRAK JE NESTO SVETO!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Koju on lovu uzima sa index.hr
To se zove "revolucionarni fakultet" koji su završili svi uzori skojevaca. Svi komunistički talibani ga priželjkuju, neki i dobiju priliku. Bujrum!
...nema talibana do katolibana...oni raznose sa bogobojažljivim osmjehom...smjerno i p­izdunski.
commi To za ekstreizam dijela katolika si prilično u pravu-po mom skromnom mišljenju, međutim, likovi ne krše zakon, ebem li ga. Budimo realni. Inicirali su zakonit referendum i dobili ga sportski i regularno sa velikom većinom. To što druga strana ne može "sportski" podnijeti poraz druga je stvar. Proteklih mjesec-dva slušam samo prijetnje sa gej-strane,a jučer i danas je vrhunac. Čini mi se da je to stvar tradicionalnog svjetonazora. @lik5 Što, za Boga miloga, ja imam sa Karamarkom? I kako si došao na tu ideju?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Sad ce samarcina iz Europe. Bit ce, pisi propalo, idemo nanovo. Kako rekne g-dja, Reding, tako ce biti. Zesci idioti ovi Hrvati sem par kantona.
haha pogledaj u svoju avliju i reci nam koja prava imaju pederi i lezbejke, takkođer u koje 4 balkanske države nema šanse da se održi gay pride ?
DIVI MU DZOZLUKA KO FANGLA