Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da nisam na listi onih bošnjaka koje ovaj hoće da ubije... kako ono reče, 100 muslimana za svakog srbina
drz'te se vi samo proslosti.. zivite vijekovima, ako hocete, unazad!!
šta ti milane predlazes, poklali ste djecu, silovali zene i sad da to jednostavno zaboravimo sta je bilo bilo je i da krenemo dalje?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dolazi opet da posjeti polozaje oko sarajeva kao sto je to cinio tokom 90--tih sa svojim idolom seseljom.
a položaji spremni ko i tada a Bošnjo glup ko i vazda
Hoce li doci i u svoje Bugojno?
Kako možeš mrziti zemlju u kojoj si rođen
vuk ,vucic dlaku mjenja a cuyd nikad.Ovo vlahce nije dobrodoslo u ovu zemlju a pogotovu u sarajevo.
ovo je tvoj četnički brat smrdibubo
Jos kad bi ostao u Sarajevu da gradi kule vavilonske, Sarajevo na vodi, Skadar na Bojani, da hapsi nevaljalce, da oblizuje usne i da se Srbija malo odmori od njega.
Pametno i politički pragmatično. Preko Sarajeva, ispravljajući greške prethodnih politiičkih garnitura a naročito one iz 1992. prema BiH, Srbija ima veliku šansu da profitira i vrati rejting u EU i svijetu. Da se bolje poveže i istokom i sa zapadom. Tako reći Sarajevo bi moglo postati glavni i strateški partner Srbije. u jednom procesu miroljubiive i aktivne koegziistencije. Obnavljanje barem 100-tak kuća uz granicu bi bio znak dobre volje i svojevrsna reparacija za granate koje su upućivane sa one strane Drine. Mir, izmirenje i pošteni odnosi nemaju alternatiivu a prošlost i svačiju krivicu neka utvrđuju Sudovi.
vidi malog komunjarice, jedva čeka četničkog brata da ugosti
dobio dekret iz brisela da mora doći u sarajevo. što se njega tiče isti bi najradije spalio baščaršiju.
Skuplja čovijek "jeftine" političke poene za vlastitu zemlju..što da ne posjeti Sarajevo ponovi par šablona "hoćemo mirnu i stabilnu BiH"...."podržavamo BiH na putu ka EU".......i eto ga od "žešćeg negatora genocida" on "mirotvorac" postade!
mozete samo da "lajete" za njim!!!
Dolazi da vidi jel Sarajevo gdje je nekad bilo??
Srbija kad salje politicare onda posalje jednog izabranog premijera. Kad BiH salje onda onu troglavu stoku prevuce u centrotransu koja nas bruka pred ostalim narodom. Jos iznude veceru u kucama gostoprimaca. mozda im ljudi ono nako iz kulture ponude da dodu, a oni sva trojica se uvale i zderu.
Bezbeli da će prvo doći u glavni grad Države BiH, prvo što smo komšije, drugo što u Bosni i Hercegovini živi puno etničkih srba, da se malo obiđe dijaspora red je ;), da se popravljaju komšinski odnosi itd. itd.
Ipak je Vucic is Bosne krv nije voda :D
Da, on je jedan od onih Bosanaca koji nije presao na Islam da ne mora placati porez, ili je imao srecu da mu pretke nisu oteli Turci pa ih koristili kao vojsku ili dvevojke silovali, odvozili u Tursku i djecu im poturcili.
Sa Turskom mislim na Azijsku zemlju koji mnogi smatraju svojim domom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko ga ce sad proglasit vojvodom kad vucko dolazi,ja mislim scepu ali ako vec dolazi nek skokne do Mostara dragana covica usput da blagoslovi vojvodom..
nek ide gdje hoce
Vučiću, ako će ti ovo biti i posljednji, onda si pravo dobrodošao! Bujrum!