Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mu face, pravi srbin smedjooki, tamnoputi. Pravi evropljani moram reci.
Ma jok pa to je rezultat 500 godisnje tradicije "snahonocenja" sa turcima i 800 godina jercanje sa ciganima po jarkima.
samo nek se rokaju izmedju sebe ha ja
reko sam ti pasce u kucicu sjedi 1 zavrsena prepiska idi lijeci se pa pa
iskaraju ti mamu svi skupa jesi popusio caletu i dobio markicu vidim da si tesko zlostavljan leci se sine iskrali vas makednoci, hrvati, crnogorci, albanci, muslimane sace brzo i vojvodjani vidis da vas niko ne voli polopi se usima i lecenje pravac vma mozda neko dodje i da te poseti al sumnjam ne vole vas ni vasi preko drine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevezano za ovaj text, sjetih se samo izjave Ilije Jurisica, nakon sto je izasao iz zatvora u Srbiji, da mu je ovaj Aleksandar Simovic pomogao kad mu nisu htjeli dati lijekove. Aleksandar mu navodno sam prisao i pitao sta je problem, nedaju mi lijekove, koliko ti treba, jedna kutija, dobices sutra... tako je tekao razgovor otprilike, i sutra mu strazari donjeli ne jednu vec dvije kutije lijekova. Eto, izgleda i pored tolikih ubistava, i svega sto je radio, ima malo srca ipak, i to pomogne bas Jurisicu, za taj potez svaka cast!
kad se sve stavi na vagu cast se brise iz zapisnika
Ode svedok saradnik :D
nesto smijesno?!
Sjetio se ovog :D http://www.youtube.com/watch?v=hfRdpADzoSQ
PRIKAŽI ODGOVORE (2)