Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se slazem sa tobom da je proces montiran u politicke svrhe dodvoravanja zapadu. vidi se to na smijesno malom broju sudskih postupaka, smijesno malom broju osudjenih i smijesno malim kaznama za osudjene.
ti si zaboravio da je jna bila srpska vojska neposredno prije rata, mahom popunjena od strane rezervista. a vjerovatno se i ne sjecas opsade dubrovnika, klavira tereze kesovije, bijele tehnike, televizora, videa, automobila i tako toga, koju je \"nevina\" jna ponijela sa sobom.
Niko nema sto Srbin imade,Crna Gora je kolevka Srpstva!
Ah moraju detici oprat obraz,a kosi se sa cojstvom i junastvom .Nedajte se junaci ?????
Ma kakvi to mora da je neka greska pa oni su nevini golobradi mladici koji mrava nebi zgazili nema sanse da su oni takvo nesto ucinili.. pa oni su zrtve, djecica, cvijece..
Ova presuda sluzi da bi se Miline izdajice priblizili malo Hrvatskoj.....i naravno skupljanje poena za ulazak u NATO, jer svetskom policajcu se treba dati do znanja, da je \"zlikovacka\" JNA cinila sve zlocine, pa i one sto su cinili druge zaracene strane.
Kad će tu doć delegacija PC,da zapali svijeće,i položi cvijeće za ,,nevinu,, golobradu đecu...ma obični zločinci,hegemonisti,četnici,bili i ostali....Crnogorci su isti,ili gori...ovisi o situaciji...
Svugdje isto zlocini ,zlocini, lazi,lazi, pljacka, placka eto to je Srpsko-crnogorska ,,istorija,, BIH4EVER!
Kako to da JNA cini zlocine nad vlastitim narodom ? A da ja zaboravio JNA=chetnici....