Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa treba jos rijesiti Presevsku Dolinu ili zamjena za sjever Kosova ili tamo autonomija ili vamo nije bitnoili zamjena teritorije sjever za presevo sto Srbiji jos vise smeta jer vecu opet teritoriju gubi kako god ali Srbija ce biti na kraju gubitnik....
Ma fuj je citav balkan, a narocito ovaj nas region i mi svi... A Sbrija pogotovo! Dokazali su svoje podle namjere na svaki nacin!
mazu, lazu, kradu, muljaju, siptari fuj
E pa kume ne veseli se prebrzo nato je sam prizno da ne moze da veruje ali da je posle bombardovanja 95% Vojske SRBIJE operativno. Znaci priznali su sta je ceo svet znao da su gađali makete a u to vreme nasa vojska i policija ne porazila vec razbila siptarske kukavicke teroriste i ako im je pomago najjaci vojni stroj na svetu pomoc im nije mogo. Sve sto je nato uradio je to da nas je politicki i medijski porazio i sad nam uvalio izdajnicku vladu AL OPAA... NE ZA DUGO!!!
ma kume vas je nato smlatio za sva vremena,zato pokri se dekom po glavi i suti.ziveo nato zivela amerika
Pa sto zajedno? Kad ste vi i jedni i dr.ugi sve sami Srbe pobedili i rasturili i proterali ama sve sami kako sad da zajedno pa niste valjda kukavice pa vi sa svojim silinim vojskama siptarskom i bal.ijskom pa vi bi do moskve stigli da vas nato nije zaustavio ...ha hu....
jakupe,ti treba da se dogovoris sa bosancima i da zajedno grmalje povalimo