Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah,svašta.a na kraju će završiti od neke bezvezne stvari.
najnormalniji komentar bez i jedne psovke i uvrede po bilo koga ne moze da prodje jer je neko iz urednistva skonto da tako to treba ali sam siguran da ce ovaj glat proci u kojem se naayeebeem addmmiinniisttrratooru i samom uredniku sajta cjelokupne ciiggaanske familje looyaave pootuurchene. diijeete vam spprrchim najdraze onako za kraj da zasladim.
OCIGLEDAN POKUSAJ SAMOUBISTVA
Nije joj bio vakat da ode na drugu stranu. Mozda je greska sto je sjela u polupan auto i nastavila vozit dalje,jer cesto se desi da usljed udesa, na autu prvo sto otkaze je upravljacki mehanizam(dijelom ili u potpunosti).Ali mislim da je bila u shoku i da nije ni ukom slucaju trebala da sjeda ponovno za volan. Brz oporavak i neka nabavi oklopno vozilo ako bude opet izlazila na javni put.
ma nikakva steta, je hrvatica je;)
Nije ni cudo kad trezna vozi .
koza
Novi Chuck Norris... Pa isto je terminator, cuj 5 udara u tijelo je dozivjela i nakon posljednjeg puta je tek bila tesko povrijeđena... Svasta na ovom dunjaluku
Vidi naslova...ko da su desila 2 suda pa onda je pregazili auto i kamion a ono bio sudar pa auto, sudar pa kamion... Totalne dezinformacija...
Klasicni pokusaj suicida.
Ne kontam kako je nakon prvog sudara mogla sjesti u voziti prilično polupan auto? Zašto taj iz Pežoa nije zvao policiju kada je udario i vidio da je prije toga razbila auto? Kako je mogao da je tako nesavjesno utrpa uz auto i pusti da nastavi voziti razbijen auto? Ima ovdje svega.
Vela Havle, veli Jure