Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
propade mi posao ....a tako je malo falilo da rikne hertz do kraja
vidite kako mi brinemo o nasim bahlijama, pa sad opet recite da smo genocidasi
Tutin je u Crnoj Gori n a ne u Sandžaku, prvo se informišite prije nego sto počnete lupetati sra...
bravo za hirurge
Ene puklo mu srce , pa sta se usrro toliko, nek oblozi to vrućim baljegom i popije malo surutke i završeno !!! A jok da baca tolike pare po bolnicama Haj vozdra raja , ofo ono , ha hu itd.
sandzi nista ne mozes bez macole!!! 5 kila minimala
@pih Konjino... @Hej! Taman tako. Peace!
Kakvi ste vi magarci. Sta je to Sandzaklija sad drugaciji od bilo kog drugog covjeka na svijetu? Jel ne zna da voli, ne pati, sretan je, nesretan? Ziv mi bio ciko a vi dodjite pameti zaboga, valja vam umirati.
šta ima bit zahvalan, zar ne bi kao musliman trebao da bude srećan da što prije ode u dženet?
on je zivi dokaz da experimenti ponekad i uspiju ;)
...jel te ikada jebao sandžaklija!? Ako nije javi se meni- vjeruj mi zavoljet ćeš nas sandžaklije kao najrođenije svoje! 061/ 690- 069
Zasto ne kazete ko ga je operisao??? Sigurno nije bio na kardiohirurgiji u Pazaru...
inace je sandzak zemlja cuda, a otkako su cuda dosla u bosnu i bosna je postala zemlja cuda u kojoj je sve moguce... zbog toga smo uvijek i zauvijek, da ne kazem vjecno zahvalni sandzaku i sandzaklijama
sandzaklija...