Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Počivaj u miru legendo.
SISAJ GA USTASO
Nikad ne umiru dobri ljudi! Pokoj vjecni velikom covjeku, iskrena sucut familiji.
Veliki Mosore rano si otišao. Neka ti je vječna slava i hvala
Jes\' i bio novinar, bolje da je čistio štale... Kako god, pokoj mu duši
R,I.P. veliki novinaru i jos veci covjece. Od malih nogu citam njegove clanke u Slobodnoj Dalmaciji.
Zbogom legendo, volimo te!
Pošto ni većina čitatelja ovog portala očito nisu ni čuli za Dunda Maroja, jer im izgleda dovoljan Takvim, ne čudi me ovoliko minusa onom gore. A j e b e š Marina Držića kad nije Bošnjo, gdje on može biti neki pisac.
AMIN .
Legendarni komentar! Neka ti svemogući Bog podari vječni mir.
ode jos jedna legenda :(
U zemlji krvi i meda Desilo se Puno leda Srca hladna Usta gladna U zemlji krvi i meda Oni hoće On ne da Riječ zlatna Djela blatna U zemlji krvi i meda Djeca blijeda Svuda bijeda U zemlji krvi i meda Uvijek na početku Nikad slijeda U zemlji krvi i meda
Baš si velika dalabu ako misliš da su novinari što ovo pišu čuli za Dundu Maroja. Oni su čitali Marxov Kapital i Kur\'an Časni, tu su stali.
Hvala za svaku tvoju izgovorenu/napisanu riječ. Rijetko duhovit i simpatičan čovjek. Počivaj u miru Mosore. Saučešće porodici.
Humoristički prilog \"Slobodne Dalmacije\" zvao se (i danas se zove) Pomet (lik iz \'Dunda Maroja\') a ne Promet, ali \"novinari\" ovog ovdje www.sdp-x.com, mali Zlajogluovi čmarolizi u to su doba još uvijek bili u svojim međeđama i ostalim istočnobosanskim i sandžačkim vukohebinama. Pokoj duši Mosorovoj...