Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@dajasam Poshipu nam genocidni..
Poželimo Srbijanskim nogometašima puno sreće u predstojećim rukometnim bravurama njihovih obrambenih parmaka. Sve ispod najmanje dva igranja rukom u njihovom šesnaestercu ćemo smatrati neuspjehom! Puno sreće uz pjesmu: Gana, Gana, Ganiš li se sada, k\'o što si se Ganila nekada...
Dragi boze daruj mu basce Dzenetske,istinski covjek i pravi Srbin..
R.I.P Pokoj mu dusi, bio je dobar covjek
jos jedan vlach manje
\'\'arhitekt po obrazovanju\'\'???? on je bio NAJBOLJI ARHITEKTA BIVŠE JUGOSLAVIJE, i po tome je bio poznat, a ne što je bio \'\'bivši gradonačelnik beograda\'\' ... ccc ...
a mi se svi bosanohercegovci poppissamo na tvoju famijliju ko i sve srbe genocidase!
popisam se na familiju pici,abaciji,daltonu...i ostalima sa podforuma politika
Pocivaj u miru, veliki covjece.
Porodica Bogdana Bogdanovića vodi porijeklo iz sela Osjek pored Sarajeva.
Bogdane bio si dosljedan borac protiv izvora zla i fasizma na ovim prostorima neka ti je lahka zemlja!!!!!!!
mora da je bio posrbljeni bosanac kad je bio ovako human i veliki u svemu! vjecni mir ljudino!
rijetko se ovakav covjek vidja na balkanu. dobar je bio. velikan.
ZASTO NOVINARI NISU NAPISALI DA JE BOGDAN BOGDANVIC BIJO PROTIV SRBIJE I NAZI DANASNJE SRBIJE? KAD VEC PISETE CLANAK PISITE ISTINU!
pa nije mu valjda najvece dostignuce sto je bio gradonacelnik? hebla vas politika. covjek bio vrhunski arhitekta i umjetnik.