Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvuce makedoniju u open balkan vucicev ili ti srpski svet i daje ostavku konj....
Ovaj svaki mjesec podnosi ostavku, a još uvijek na poziciji.
Bravo Zorane! Rasturi poljuljanu EU, da se konačno nauče pameti i shvate da smo dio civilizacije.
Jao vijesti, čovjek od izbora nije na funkciji......
Zaev onda bi bilofer da povučeš potpis za Veliku Srbijom Jer i Dodik i Radmanović povlače potpise koji su stari preko 10 god.
Pa bolje sam da ode nego da ga opet doceka BIA kao 2017 kad su popucale glave u parlamentu. Inace pravi predsednik Makedonije se vraca iz zatocenistva iz Madjarske, a Bosnja jadan prica kako desnicari propadaju posle izbora 2022. Joj sto nemam vas mozak par dana da se odmorim.
Hahah kako sam punio tapacire od Passata s cigarama dolje Kumanovo pa Presevo,dzabe je gorivo i cigare,a cigare uvoze iz Srbije,a u Srbiji daleko skuplje haha jebbo logiku.To je red bio po Bijeljini da kupe od mene hahah
Cuti i pushi ,ako neces cigare da ti dam chetnickog neobrijanog i dolje i gore
Kada imas obraz i cast...
A nas premijer optuzenik za tesko kriminal. Bravo Makedonija, pokazi SDOO seljaku sta je obraz