Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@logika ne ide ti logika Njemci u Svicarskoj, Talijani u Svicarskoj, Francuzi u Svicarskoj, Francuzi u Belgiji, Kinezi u Tajvanu.... Bosnjaci ni na nebu ni na zemlji, 93. su se odlucili bit Bosnjaci, a sad bi da budu Bosanci, nista referendum i glasujte :))) jednostavno, mani se logike, nije logika za svakoga, pogotovo za um muslimana 21. stoljeca
ma sve je to super, dobice neki od kandidata glasove i 24 sata poslije izbora ce otici u Hrvatsku i vratit ce se za sljedece izbore, al nema veze bitno je da se mi medjusobno glodjemo ..... zivjela ciganija !!!!
a hocel to opet ustase u lov na bosnjake?imaju oni dobar podrzaj za to,beograd i banja luka.
znaci da bosnjaci iz sandzaka dal onaj koji je u srbiji,crnoj gori,kosovu,makedoniji,vojvodini,hrvatskoj mogu glasat za bosnjacke politicare u bosni i hercegovini???
hrvati u hrvatskoj,srbi u srbiji,bosanci u bosni i hercegovini,francuzi u francuskoj,njemci u njemackoj,austrijanci u austriji,bugari u bugarskoj,italijani u italiji,englezi u engleskoj,svedjani u svedskoj,spanci i spaniji,grci u grckoj,finci u finskoj...itd...
Hahahaha ovo nema nigdje, tip dolazi kupit\' glasove u drugu drzavu, kao da su Hercegovci Hrvatska dijaspora, vecina njih ima Hrvatsko drzavljanstvo samo zato sto su iste vijere, nadam se da ce npr. Silajdzic na sljedecim izborima otici skupljati glasove u Tursku gdje ima 2 miliona Bosnjaka !!
OVo je super vijest za RS :) Zamislite bezobrazluka, predsjednički kandidati Hrvatske na turneji po Hercegovini =) To je jedinstven slučaj u svijetu. Još samo da Tadić, Nikolić i ostali krenu po Republici Srpskoj da kupe glasove =)
onaj josipovic djeluje ko fin coek
samo traktorijada srbina spasava...nego sto cekas...put znas....
MA BANDIC VOLI BOSNJAKE STO POSTO PROVJERENO,,,,JARAN SA HANKOM,EMIROM,HALIDOM ITD
...A ti ides U PICKU MATERINU!!!!!
Ovo je budući HRVATSKIpredsjednik Bandić Rs ide SRBIJI a FBIH HRVATSKOJ
He he..ovo je naš most mi ga napravili dvi tisućite...heehh
MATER VEM USTASKU STOJITE PORED MOSTA KOJEG STE SRUSILI..........SELITE SE ZA KROACIJU AKO VAM SE BOSNA NESVIDJA
E mislim da je bandić najbolji izbor, jer će snjim Rs uspjet se odcjepit od ove jebidržave...a hercegovce će s manjinom muslimanima pripojit sebi ....