Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za amerikanca!!!mama ti je mozda sa crncom..provjeri kume to
@sarajevo-x.. Sto ne objavite ovu vijest o hapsenju islam-skog tero-riste koji je postavio bom-bu prije dva dana u Ne York-u?? Kao slucajno niste upoznati sa ovim ili kao obicno se solidarisete sa \"ovom vrstom aktivnosti\"????? \"FAISAL SHAHZAD, a 30-year-old naturalized US citizen, was taken into custody late Monday while trying to fly from John F Kennedy International Airport in New York to Dubai\"
IZTERATI U BOSNU..... DA BUDE VODJA NASI NAVIJACA...
haha, u pravu si, nisam ni skonto dok nisam vidio tvoj post.
HAHAHA, SRNA JEDVA DOCEKALA DA PRIKAZE NEKOG NASEG KAO NASILNIKA, A FALA BOGU IMAMO BUDALA NA IZVOZ KAO OVAJ TEDJIC TAKO DA IM NIKAD NECE ZAFALITI. KAO STO VIDITE, GLAVNI CILJ U RS-U JE OBSTRUKCIJA SVEGA. ZAMISLITE STO BI IM DRAGO BILO DA SE INCIDENT DESIO U SARAJEVU!!!
ha, ha hrvatsko cvijece, visibaba i kukurjek
Hrvati idioti, čim puste da ih vodi po.tu.rica, Hrvatska država kretena.
Ko kaže da nemamo perspektivnih kadrova?! BiH4EVER
cim vidis da je izvor informacija SRNA, treba sve biti jasno.
bolesne bosnje prave belaj i po susjednim drzavama, pa dokle tako??
naš bošnjo vođa navijača Dinama :-)
A zasto i njemu ime nije ispisano inicijalima? Sigurno nije katolik kao ostali.
Odrala ih policija od batina, svaka joj čast...
Kakva glupost,čuj jedan od vodja nereda hahahahaha. Ovi novinari su stvarno smiješni