Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke susjedima, sretna vam Nova Godina!
HVALA NA CESTITKAMA, SAMO STO JE I NAMA POCELA NOVA GODINA KAD I CELOM SVETU, PO MEDJUNARODNOM KALENDARU, KAD SMO JE I PROSLAVILI. PROSLAVA NOVE GODINE PO JULIJANSKOM KALENDARU KOGA SE PRIDRZAVA PRAVOSLAVNA CRKVA JE SAMO JEDAN LEP OBICAJ KOJI SE NEGUJE OD DAVNINA, I TO JE TO. NE ZNACI TO DA JE NAMA OD SINOC TEK 2013. GODINA :) POZZ
KAZU DA SE SRPSKA NOVA GODINA VESELO PROSLAVILA I DILJEM BiH, TE DISTRIKTU BRCKO. SAMO NEKA SE SLAVI, SRETNO SUSJEDI !
@Husein srongman Tu smrdsku su i tvoji pretci slavili dok za vrecu brasna nisu napravili od tebe s.mece od nacije.Ako ne vjerujes,potrazi na prasnjavoma tavanu i.konu od djeda koju je sakrio.U tebi tece cista h.riscanska krv.Sa a.lahom medju zubima ponavljas rijeci cara murata. :Ne stvorismo S.rbinu veceg neprijatelja od S.rbina p.oturice.
"Pravoslavne starokalendarske crkve 14. januara u jednom danu obilježavaju Obrezanje Isusa Hrista" NI SVOJU VJERU NE POZNAJETE STOKO VLASHKA SLIJEDITE OVOG JEVREJA ISUSA I OSUNETITE SE DOK IMATE VREMENA BAGRO NEOKUPANA PITAJTE SERVKINJE I ONE VOLE OBREZANI
Ne bacaj ga bezveze u trošak. Ove kokuzne internet wanna-be-haždije moći će uskoro otklanjati par krugova oko Zlatišta, tj. simbola ovog obrezanog kojeg spominju.
Ma da, bravo, upravo si pogodio sustinu hriscanstva/krscanstva! Nego, reci ti nama jesi li isao klanjati onom vasem kamenu?
A rasol, sokovi, limun ili nesto sto ubrzava stvar? Imas li kakav savjet?
Bitno je da je Isus bio obrezan (osunećen) i da se to slavi u Hrišćanstvu
commi, hvala! ;-) PS: 13 dana razmaka ukazuje na nesto
kako je u Sarajevu proslavljena katolička Nova godina
@@commi ...odspavam čitav dan :)
@@zzz P.opushim ga i tebi i commiju uz vatromet :))))
Jesi li to derpe? Palis se na pusing?:D
@Bg p.opusi u Pashaluku Bg,uz vatromet!Jel tako commi!?:))
Kako ti lijecis mamurluk (ako se smije pitati)?