Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
k. Katarina 01.04.2010. u 21:25 ZNACI LI TO DA SU SRBI I HRVATI JEDAN TE ISTI NAROD ???? JUZNI SLOVENI DOLAZE NA BALKAN U 6. VIJEKU , KOGA SU ZATEKLI TADA NA TOM PROSTORU ??? ODIN JE IME JEDNOG BOZANSTVA U KOJE SU NEKI ( A NISU SVEDJANI ) I NEGDJE VJEROVALI MNOGO PRIJE NEGO SE JE KRISCANSTVO POJAVILO ...
Cekaj ba, nemojte nema zene, eno je stoji u Caritasu u redu za odjecu....da se presvuce, sva se uscufurila. hahahahahahahaha
k. Katarina 01.04.2010. u 21:25 STA MISLIS DA PROBAS SA NOVOM ZVAKACOM GUMOM , TAJ ZADAH BALIJSKE DRKOTINE IZ TVOJIH USTA JE ZAISTA NEPODNOSLJIV .
@k.Katarina A jel ti znas sta je to tusiranje ili dezodorans. Smrdis bree, dzaba ti je svo uvlacenje nama Srbima u guzicu.. A verovatno ne mozes da priustis..ni jedno ni drugo. Privati se njive!! to ti je jedini opstanak hahahahahahahaha
@odin sta ima veze, nek su karali i jos 500. srbi a i hrvati nisu opet posustali i nisu se nikad predali za razliku od vas poturica. i danas je i srbin i hrvat ponosan na svoju naciju i svoju dugovjekovnu kulturu za razliku od vas poturica koji ste uzeli tursku pa ste u dilemi koja je prava...Djaba vam ti vasi turcizmi, opet svi govorite srpskim ili hrvatskim. djaba vam i sto ste naciji izmislili 92-e naziv kad svi znamo odlicno da ste poturceni srbi ili hrvati. odine sta ima u svedskoj, kako stoji kruna? jel socijala porasla koju krunu, ima li kakvog posla na crno,... raznosis li pizzu ili kosis travu ili sa zenom ides cistit po noci fabruke i urede ....? bilo kako bilo, ti se jedan mali izgubljeni izbjeglica i tamo ces ostaviti svoje kosti.
tvrtko + 01.04.2010. u 14:44 I NE SAMO TO 500 GODINA SU KARALI VLASKE SLUSKINJE I PRAVILI TURSKU KOPILAD . I ZA TO IZVINJENJE , NEGO STA .
a kad se probudiš?
drago mi sto kad koracam gradovima srpske,nema vise muslimana,nema po skolama imena muja,hasa,nema kolega,komsiluka,uzivam da znam da smo pobedili.. da vise nema potomaka sluga svih mogucih okupatora,nema vise strepnje sa klanjem,ako ode dete na zurku,ili na eskurziju... drago mi je sto imam srece da vas nemam u familiji drago mi je da mogu da srbujem,da uzivam u svojim praznicima,sa svojim narodom
http://www.youtube.com/watch?v=yYwyrEfGJOg http://www.youtube.com/watch?v=yYwyrEfGJOg
Mora Turska donjeti rezoluciju o nasilnom pravljenu djece srbskim ženama : )
turci! eto,.... super!!!! sad je na vama red da objavite deklaraciju o genocidu na desetu nad Jermenima a da nase poturice to podrze!!!!
Eto sad ste mogli i vi, barem toliko koliko i Srbija, osuditi svoj genocid/zločin nad Armenima.
@dzeko, haj ti ne serendaj vise kupis fore vezane za chuck norris-a, ili si glup ili ti noge smrde
sta se ima TURSKA uplitati da su pitali DIJAMANTA DZEKU znali bi odgovor DIJAMANT zna odgovor prije nego sto ga upitas
losa politika prema bosni hercegovini! u srebrenici i cijeloj bosni i hercegovini srbi srbija su pocinili genocid a ne ratne zlocine! tu je velika razlika! srbija i tadic 90% su genocidasi i orijentisani ponovom napadu na bosnjake! da nije to ako oni bi se jasno i glasno izjasnili da je u srebrenici pocinjen genocid nad bosnjacima i da nije bio jedini! znaci sav onaj licemjerni cirkus prije dva dana u beogradu je jedna obicna farsa sanu kreatora genocida, trebaju dobit poene za ulazak u eu-u inace nebi o ovome bilo ni rijeci u srbiji, srbija sto vise pocini genocida i ratnih zlocina ona jaca i na teritoriji i na sanovnistvu jer danasnja srbija je pola stanovnistva bosnjaka, hrvata, crnogoraca, madjara itd koje je srbija posrbila!!!!