Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosanac: visoko cenim ono sto ti kazes,slazem se u potpunosti,ali zelim da ti skrenem paznju na to da u ovom forumu ima visa bosnjaka koj tako govore nego srba...sta hocu da kazem: ova veoma vazna deklaracija bi trebala sluziti za pomirenje,medjutim koj je problem: problem je da vecina bosnjaka u ovom forumu kaze: \"mi vas i dalje mrzimo kao narod,vi lazete,vi ste uvek fasisti,genocidasi! i tako dalje....to se dogodilo i posle hapsenja Radovana Karadzica i isto tako bice posle hapsenja Ratka Mladica...u tvojoj zemlji prosto ima ljudi koj ne zele da idu napred....pozdrav od decka iz Srbije i sve najbolje.
@LONDONCALLING I KRETENCHINA AKADEMIK :))) yebem vam mater obojici, al opet ste i vi i ja bosanci i hercegovci.... umjesto to da iskoristimo, hocemol se mrzit i cekat da nam zivoti prodju ? ja necu ! ja idem dalje ! rostilj i dalje pravim i sa jaranima iz banja luke i sa jaranima iz citluka.....a vi nemojte rostiljat...nego sjedite u kuci i pisite koliko koga mrzite :))))) nerado to kazem al bas ste kretenchine !!! ja vam predlazem, zajedno smo jaci, nego da nas rasparcaju na slabe djelice......veca je BIH od Holandije !!! al niste vi nijedan bili u Holandiji, ima tamo one trave.....ja se razvaljivo :)))) pozdrav kretenchine !
Pa u stvari i vojno su vec dozivjeli slom kad su se sukobili sa vojskom pravednika. Nakon potpunog fijaska 1999. NATO je istorija. Unistili smo Rim, Turke i Nemce sta su drugo ocekivali.
sta fasisticke zemlje poput SAD-a i druge NATO zemlje postenog covjeka ne interesuje vasa politika je odavno porazena jos samo da vojno dozivite slom, i ovaj svijet ce biti lijepo mjesto za zivot