Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tomu Grobara za presednika! Da umjetnu tvorevinu pod imenom Srbija* zauvijek vrati nazad na granice prije Berlinskog sporazuma
mi vlasi haman da ćemo se opet morat klati međusobno ko na Neretvi \'43.. http://www.youtube.com/watch?v=L1KO7003UaE i u Užicu 1941. http://www.youtube.com/watch?v=jxf92wXjNHE
hajde molim vas silni srbi izaberite ovog napacenog ludjaka za predjednika - pa da gledamo veliko finale raspada Srbije u svoje djelove...
Dodik to vama priča vi i one njegove vlašine to još jedini slušate. Kažem ti boli me Q i za Tomu i za Botu volio bi da dobijete Voju da se malo porokate. Puno pozdrava obojici normalnih u BG.
@bg Dodik priča, Kosovo se odvojilo od Srbije, možete vi guslati do besvijesti kako je to srce Srbije, no činjenica je da nemate apsolutno nikakve ingerencije na tom teritoriju...dakle dew jure i de facto, Kosovo nije više dio Srbije..u tome je razlika između Če.tni.teta i Kosova...kontaš sad?
srbima je data ponuda koja se ne odbija toma je u ime srba tu ponudu prihvatio
djurdjev danak hajducki sastanak
Hehehe Bosnjaci - da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Vi Srbiji pricate da ce biti \"Od Kosova do Sumadije\" u trenutku kada Dodik prica kako ce se BIH raspasti i RS biti nezavisna, a vi mu nista ne mozete. Znam da tim bajkama kako se \"Srbija raspada\" zelite sebe da utesite, ali realnost je sasvim drugacija. Posle nama pricate da zivimo u mitovima, vi zivite u mitovima o jedinstvenoj Bosni :)
jbmi se i za Tomu i za Srbiju
Nikolić je dokaz primitivizma kod Srba.
kamo sreće da ovaj srpski grobar pobijedi na izborima, pa da se ostvare snovi nebeskog naroda, svi srbi u jednoj državi...od Šumadije do Kosova..