Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oteto prokleto.poklace se izmedju sebe za pola kile heroina
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS MMMMMMMMMMMMMMMMMMM RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sta se desi od ljudi? Prije su i Albanci Kosova bili ponosni Jugoslaveni. A danas samo treba da procitate komentare na ovaj tekst da vidite koliko mrznje postoji izmedju Albanaca, Srba i Bosanaca. Mrznja koja je nastala preko noci iz nicega. Bas je cudan jugoslavenski narod.
srpkinja može ištrcati otrov iz pi.čke na tri metra
Balijsko-siptarska posla.
imamo,tuljumbu,bakljavu,sok od ljimunade ,razne pite sa dljakama itd.
samo nek se deru siptarske dlakave bakljave!!!!
MILFACEE
Sjedi musli..majmun na sred munare i pusi velike Srpske kare !
srpkinja može ištrcati otrov iz pi.čke na tri metra
\"....Kosovske obavještajne službe (SHIK)\" Heroin narod.
sjedi srbin na vrh krsta jede g.o.v.n.a. sa tri prsta