Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je milicija? Dobro namlatit da se ne zna imaju li odjecu ili su modri
Govor mrznje nije sloboda govora i podlijeze krivicnoj odgovornosti po krivicnim zakonima u BiH. Prijavite govor mrznje http://zalbe.vzs.ba
@stop.govor.mrznje JEDI GOVNA I TI I TI STO RADE TO STA SU RADILI OVOLIKE GODINE USPUT PUSI GA
Viri ti cuna !
Kuri ti virac !
Tako sam i ja nedavno izveo "živi performans" u sred Zagreba. Čučna vam ja fino na sred trga Republike i dobro se izkakio, potom sam sjeo kraj kake i počeo da pravim figurice. Ko god je prošao i uiptao me: "-Šta to radiš?", ja sam odgovarao da sam umjetnik/kipar i "pravim tebe". Na kraju raji dokipilo i pozvali drotove. Kad dođoše pitaju i oni mene: "-Gospodine, štavi to radite" a ja ču ti njima isti odgovor kao i ostalima: "Ja sam kipar umjetnik i eto htjeo sam vas dvojicu da napravim ali nemam dovoljno govana". Al et ja bogami popi debele batine u marici :)
Vidi se da su se vec integrirali u EU. :D Jos malo pa cemo viditi i rozu boju kose u HR i ljude koje lizu prste nakon sto su ih stavljali na prvljavom sitsu gradskog autobusa.
odvratno da ne moze biti odvratnije, za gadjenje,ovo nije umjetnost, ovo je uzas....
Ko koga ovdje j****?
Ozebst ce neba mi :D. Merima duso, cuvaj jajnike :D
Križa,križa;)
Hrvatska=EU=ovo sranje
Lijepo! Glupi panduri!
i što sada, nije to islamska prčija da će ljudi krenuti ih mlatiti, malo pogledaju i odu...
odakle je goran ivanisevic???
umjetnici?mora da nisu imali za sobu para,fuj
Sto niste stavili vise slika?? Da je clanak o SDP-SDA bilo bi po obicaju barem 15 Bakirovih i Zlajinih slika..
velika "umjetnost"skinuti se gol i privuci paznju,ne brukajte ljude koji se zaista bave umjetnoscu, za razliku od vas.
biti goli se zove perfomans i moda biti pokriven se zove zatucanost i terorizam imati minic se zove sponzorusa ili kurva imati opanke se zove seljacina imati duzu kosu se zove hasisar ili narkoman,imati bjesno auto se zove folirant ili lopov nemati auta se zove nesposobnjakovic ili sirotinja,imati kravatu se zove papak,nemati kravatu se zove klosar...... e sada budi pametan
...a nidje ne stavljati zarez se zove neobrezivani seljak:)
Serem vam se na takvu umjetnost ..
sve mogu razumit i da puše i da piju i da se drogiraju, al da leže na hladnom betonu... :/
Ona na Jozi,Meho na njojzi,i tarlahaju...jos im samo ona fali ;)