Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA OVE STO KAZU DA CE ISLAM VLADAT SVJETOM I DA NIJE NIKO PRESO SA ISLAMA NA NEKU DRUGU RELIGIJU SAMO OVE GOD 6 MILIJUNA MUSLIMANA PRESLO JE NA KATOLICANSTVO A STO SE TICE DŽAMIJA NEKA SVAKO SEBI BRATE NAPRAVI U SVOM DVORISTU PO JEDNU JEL AKO SE VAKO MUSLIMANI NASTAVE POKRSTAVAT TAMAN CE BITI ZA SVAKOG MUSLIMANA PO JEDNA DŽAMIJA
za akademika::: Ameri su bombardovali rs i srbijcu i OPET ce akoboda, ako ne oni ONDA cemo mi tu RS sravniti sa zamljom SAMO kADA ZA TO DODJE SUDNJI CAS i onda cemo vam piti krv sa ostrice rdjavog ustaskog noza naih djedova iz Jasenovaca!!! MIRA neces nikada imati, mi smo tu IZA coska i smao cekamo da ti krv ispijemo kao hijene. Pozdrav i j3b3m vam svu djecu mrtvu!!
znam licno jednog covjeka koji je preso iz islamske u pravoslavnu vjeru... nije da se divim time ali samo da ti odgovorim na pitanje...
Koji ste vi primitivci...zašto pišete ako ne znate šta se desava sa izgradnjom Dđamije.Hvala Bogu da će biti napravljena.Pogledajte Trenja,POP TV Emisiju koja se emitovala prije tri sedmice.Katolička crkva je jasno rekla da je za gradnju Džamije.
Mene što se tiče džamija u Ljublajni nije bila potrebna, barem ne takva kakvu oni hoće. Moglo je se nešto skromnije napraviti a ostatak para preusmjeriti da stvaraju nove pare. A što se tiče ovih četničko-pravoslavnih fundamentalista njima bi poručio da razmisle koga su Amerikanci bombardovali u zadnjih 15 godina. Dakle sve same ekstremiste i fundamentaliste: Al kaida, talibane,četnike, vojsku Jugoslavije i vojsku republike srpske. Tu ste vi negdje u istom košu sa talibanima samo sa drugim predznakom ali princip je isti.
Pitanje: Po cemu je ustvari Beograd dobio naziv? Po 200 stotine lijepih bijelih munara koje su fasisti supjeli srusiti!!! Ali ne mogu oni srusiti koliko mi mozemo napraviti :)
@bla pa nedaj babinu firmu hahaha
ljudi,dajte dignite glas protiv ovih fasista,ovakvi nam prave grupe NZS na facebook a sasvim slobodno izljevaju svoju mrznju na najcitanijem bih portalu.
JA STVARNO MOLIM ADMINISTRACIJU DA STAVI BAN NA IP ADRESE OVIH UMOBOLNIKA TIPA AKADEMIK RALE I CO. ZA BOGA MILOG,DA LI SVAKI DAN PO STOTINU PUTA MORAMO CITATI TAKVE IZLJEVE FASIZMA I NACIONALIZMA.MOLIM VAS DA URADITE NESTO PO TOM PITANJU.
Vrijeme je i da \"akademik\" predze na ISLAM.
samo dzamije treba praviti, na svaku trafiku po jedna dzamija
EHA AKADEMSKO KLJUSE PA JE LI TI KONTAS DI NIJE LJUDI DOBRE VOLJE DA BI OVA ZEMALJSKA KUGLA BILA DAVNO U PAKLU. A DA NIJE BILO OVAKIH BOSNJA NEBI BILO NI BOSNE NITI IJEDNE OBNOVLJENE DZAMIJE. A TI AKADEMSKI SLONE UZIVAJ I NEMOJ DA SE JAVLJAS, ZAVEZI TU SVOJU LABRNJU.....
podrzavate ovo kao dobar gest(nemam nista protiv toga) a protiv ste djeda mraza u obnanistima
covjek je dobro rek\'o, slovenci su prepametni da dopuste takvo zlo i primitivizam u njihovoj drzavi. Mora da ce dezurat 15 policajaca svaki dan i 20 obavjestajaca ispred te DzaHmije, i nemate sta da se zahvaljivate, nisu svi bolesni ko vi, pa da sve vide kroz dzaHmiju, dizanje u zrak, rezanje klitorisa zenama i slicno, primitivci bolesni. Slovencima je kvaliteta zivota na prvom mjestu.
Cestitam braci u SLO a zao mi je za akademika sto su mu klitoris odsjekli....