Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si najbolji glumac kad si nula čovjek to ti ništa ne vrijedi..bitno je biti covjek pa onda sve ostalo..
@SvetiPerun Ne upuštajući se u polemisanje molim za jedan odgovor: koji je bio motiv Srbije koja je "imala svoju državu " a sve ostale ex-YU republike nisu. Srpski državnički altruizam? Srpski panslavizam? Ništa od toga već da okupe sve Srbe sa ovih prostora u jednu državu, Jugoslaviju. Čim je cilj ostvaren, uslijedila je karađorđevska monarhistička diktatura, nasilje nad neSrbima koje je okončano Miloševićevim neuspjelim projektom, Velikom Srbijom! Ostali su svi bili protiv..
@Denin60 nema toga nista sto se tice Vojvodine Sandzaka .to su samo puste zelje vas bosnjaka da se Vojvodina pripoji Madjarskoj a Sandzak BiH.Mozete i dalje da sanjarite!
Ovakvi ce biti potpala u Džehenemu...
otisao a za vjecni rastanak s doktorom iz haga se nije ni ižljubio.
sta reci osim da je to covjek koji je dobro glumio ono sto nije nikad bio
Svaka čast za glumački opus i broj uloga u filmovima i serijama koji vjerovatno niko na ovim prostora neće nadmašiti.Bio je,svojevremeno, velika jugoslovenska zvijezda ali meni je ostala u sjećanju ona njegova provokativna izjava za paljansku televiziju u zimu1993 ili 1994. godine na nekom brdu iznad Sarajeva gdje kaže sljedeće:"Mi njih gađamo grudvama a "Turci" nam ne mogu ništa".Možda postoji negdje u arhivima sačuvan taj snimak da se ljudi podsjete.
Zbogom Valtere...
Nikakav glumac, a uz to cheto
Po cemu je legenda?
Ma mars stoka on i emir. Blesani koje lokalne vijesti nesto pitaju. Ma odj svi glupani koji zagadjujete ovu zemlju. I klix jel van vlasniku neki rod pa ne prestajete o ovom cetniku da pisete
Bolesnijih komentatora nisam odavno vidio na jednom mjestu,ostavite covjeka da pociva u miru,nista vam on nije ucinio bolesnici
Veliki glumac mali covjek! Dok se ubijalo po hrvatskoj i bosni ti si bio u stranci tok rezima i to sve podrzavao, nek ti je laka zemlja al si smrad i Bog to zna!!!
Hajdemo sada svi zajedno na pice za pokoj dusi, pa ako se malo i pretjera, zapjeva zaigra, mozda se i sta bubne.....stari serbski obicaj....
vjerovati u BOga je jedno a vjerovati da je Isus bog je drugo i potpuno pogresno
aha
a vjerovat da je isus Bog je isto kao vjerovati da je Dodik posten i cuvar srpstva..kuzis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Legendo počivaj u miru.Bio si najjbolji glumac.Ti si dokazao da si čovjek i vrijediš mnogo.Bio si i ostao legenda Jugoslavije.
Hvala ti ljudino na svemu i neka ti je lahka ova nasa Balkanska zemlja. A vi ostalj goni te se u 3 m.p.
Rahmet duši ovom dobrom čovjeku, velikom Jugoslavenu i braniocu Sarajeva!