Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je ovo klasično mazanje očiju javnosti,kakav alkohol nije lud da pije i vozi helikopter pa nije yugo,a jos obavio toliko uspješnih misija i spašavanja,ja mislim da je neko iz vrha kriv jer su htjeli ličnu promociju i slikanje u Beogradu pa zato nisu dozvolili da sleti u neki od bližih gradova.
MRTVA USTA NE GOVORE!
E moj Mehiću, dušo prodana. Kako ti se tvoji Srbi zahvališe za sve 'zasluge' koje si imao. Da si još toliko naroda spasio u poplavama opet bi kao balija bio kriv jer treba zaštititi Srbina koji je pustio helikopter da leti bez goriva.
Svak je kriv samo nije helikopter! Danas ti je u pravnom smislu najbolje biti objekt. Nema veze kakav, samo je bitno da je od neke dobre marke, npr: Aurbus Nutella Pantene Bell I jarane nemere ti niko nista, a ti se nemoras ni branit. Pilot je kriv, jer je imo depresije i cuku iz pasmine "Depri ovcar", drugi je kriv jer je nutellu maz'o sa unutrasnjom stranom noza, treci je kriv sto nije kosu izapr'o Zemzem vodom a cetvrti sto su na putu za Beograd stali kod "Stoleta" na odojak i rakiju dok je petodnevna beba gnjavila cevap i pila koluu iz flase! Jebem vam Kapitalizam usrani!!!
Porodica djeteta treba tuziti vojsku Srbije za ovaj ogroman propust!
Mrtva usta ne govore
ovo isto kao da su rimljani okrivili CIA- u za ubijstvo Gaj Julija Cezara, nigdje veze sa vezom
e jos nam treba nijemi Adem Ljajic da dadne koji autogol protiv Albanije i da zaokruzimo ovu pricu...
svi vi sto imate helikoptere ne pijte dok letate,a i vi s avionima lakse malo
Laz !
Sad ce morat Omeru onaj krst u Valjevu sto su podigli da uklone.
Hoće li sada srušiti krst?...
Samo nek' politicari nisu krivi, u usta im se ...... I natrpam petom.
Oni su "" letjeli "" i prije nego su poletjeli. Ko visoko leti, brzo pada i nevin zbog njih strada. Jadna je ta takozvana drzavica .
eto sad se muslimani pohvaliti da su oborili jedan srpski helikopter
@el-mehdi Jebo ti bog mater onu divljacku
Omer al Bagdadi...sve su prilike