Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nijedan portal u Srbiji ne piše o ovome. Vucicev rezim
Dobro,Eskobaru se može oprostiti jer nije čistokrvni čovjek.Mješanac je žene i terijera.
pa reko vam je milosevic, niko ne sme da vas bije osim vase milicije hahha
Zločinci su okupirali srbe i Srbiju, odavno... Uz pomoć amerike i evrope....
Pravi malorusi, morat ce se zavrsiti posao zapocet 1999e Milosrdnim Andjelom!
Ljudi, ne budite naivni, srpski fasizam se probudio, deja vu 1991 godina
Ovi rade sve suprotno od katarze, što znači da će im se ponoviti historija al krvoločnije dok ih ne ostane toliko dovoljno da shvate svoju zatucanost i zlo.
Srbija, mala Rusija..
Prekrstit će vas krstaši k'o i ukrajinu samo morat ćete još sopstvene krvi da prolijete usput za imaginarnu demokratiju i slobodu iz holivudskih filmova.
Zamisli kad klix prenosi Guardiana o ovom događaju nakon 7 dana. Pored toga što te u Srbiji lako pojede mrak, tako je isto i totalni medijski mrak.
Mitomanima je dobar smrad Abdic, a za ovog covjeka im drago sto je pretučen i kazu izdajnik. Uvijek dupli arsini
Opa, britanski advokat angažovan od britanske vlade. Nikola, velike pare si zgrnuo, iskusan si ti u tome.
Pušmipuli
Nije on jedini koji bi se izvinio, samo svi ti humani ljudi koji bi se rado suprostavili barbarstvu zemlje znaju da bi zavrsili upravo ovako i slicno kao ovaj covjek od istine
Bošnjici serviraš članak da krokodili šetaju Beogradom, bošnjica se navuče kao prezervativ na onu stvar. 😀
OVK zločini nad Srbima su stravični bili od vadjenja organa ljudima za prodaju pa nadalje. Jašari je pozvan da se preda a on nije htjeo još je naredio cijeloj svojoj familiji da se ne preda uključijući žene i djecu. Svi Jašari familija muški su bili članovi OVK i ubijali Srbe. Samo ove ostrašćene srbomrsce i fanove šipaka da upoznam sa istinom. Sandulović je i dobro prošao kakva je sva sranja dosada pravio..
smrt je majstor iz srbije.
Hahaha, čovek ne trepne a slaže!
Tamo i ko hoce da bude normalan, ne daju mu