Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu zaboraviti, frajeru u Torontu zalepismo preko sahovnice na audija znak SRB. Pa mu na parkingu ispred Cro-crkve neko kljuchem izgrebao ceo auto,jesu fanatici. Zato imam tih nalepnica kolko ti volja....
@papovka poljubis ga u sridu izmedju zovagu, *eba te on takodje u sridu izmedju zovagu..
Poljubim Thompsona u sred cela!
CUJ TI NDH,TOMSON JE JAKOKVALITETAN PJEVAC I COVJEK PJEVA I HVALI SVOJU DOMOVINU HRVATSKU,ISTO JAO STO I DINO MERLIN A ZA BAJU MALOG KNINDJU,TO NIJE STVR JESI LI CUO IKAD TOMSONA DA PJEVA PROTIV MUDJAHEDINA ILI DINU DA PJEVA POTIV HRVATA ,JEDNO JE HVALIT DOMOVINUILI SVOJU ZEMLJU A DRUGO JE PJEVAT PROTIV DRUGOG NARODA
Tompson je klasa baja mali knindza! A Brenu,Dina,Nove fosile nemojte mesati sa tim nacional nus odpatkom.
Kako je lijepo vidjeti baštovane i cvijeće zajedno. Do prve prilike da između sebe pobiju kao nekad.
ko te yebe srbine! ZA DOM!
@komentatori fanovi Thomspona Dabogda vam svirao i pjevao na dzenazi ! Opa, samo veselo! Pa nek vam familiji srce zaigra od tolike ljepote imbecilnih stihova !
ON nije fašist, slušaj! http://www.youtube.com/watch?v=OkO8qa3V5gg SLUŠAJ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3A0ltB2zp0Y&feature=related NEKA NIKO NE DIRA U MOJ MALI DIO SVEMIRA ŽIVJELA BiH ŽIVJELA I Hrvatska!
http://www.youtube.com/watch?v=FdG53VUj5x8 čavoglave! U RATU SU SE ZVALE \"SARAJEVO\" \"čujte srpski bojovnici bando četnici - mi smo braća svi, nećete u Sarajevo, niste ni prije!\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YEBO VAS THOMPSON ZAJEDNO SA CECOM,BRENOM I MERLINOM TKO JE PROPAO ROCK N ROLL
nemam ništa protvi thompsona, više bih volio njega u sarajevu nego onu četnikušu brenu! Čovjek je domoljub a ne prljava komunjara! Čavoglave rullllz!!
istina je, pjevali smo ga i u rovu braneći SARAJEVO od četnika! pjevali smo \"Nećete u Sarajevo, niste ni prije. Čujte srpski bojovnici bando četnici, stićiće vas naša ruka i u Srbiji!\" Živio ovaj čovjek! žIVIO MARKO PREKOVIĆ!
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/05/31/0011006.html?pos=n0 bilo ih je ipak 40 hiljada! da da! 40 hiljada i to na kiši! :) a uhvaćeno troje, samo troje... :) j.e.b.o. vas Bora Čorba! Živio Thomson! i šta fali izrazu \"ZA DOM SPREMNI\", nema naroda koji nije \"ZA DOM SPREMAN!!!\" ZA DOM SPREMNI!