Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od zalosne price klix napravi pravo zabavni clanak, zaista ovo ili je komedija novinarsta ili je vlasnik glisera potplatio policiju pa tako izvjestavaju javnost, ko ce ga znati.Ako ovako nastavi klix sutra cemo citati naslov: "Biciklista prekrsio crveno svijetlo i udario u autobusa sa strane koji cinio sve da ga izbjegne, vozac autobusa tesko povrijedjen dok je 28 putnika smrtno stradalo, biciklista se izgubio bez traga a koliko je poznato od svijedoka ni ogreban ni on ni biciklo"
Iz naslova citam da je Poljak poginuo... Kliksovci dragi... zasto jednostavno niste napisali
U naslovu poginuo, u tekstu uskrsnuo
"...i na koju je u jednom trenutku naletila pedalina kojom su plovile dvije osobe, a koje nisu primijetile da glise vuče plovilo u obliku banane..." kakva je ovo pedalina ??? Neka GTI varijanta...sa nekim xy brojem konjiskih snaga...ili je ovo ona obicna pedalina koja se pokrece sa 4 noge ??? Svasta...i ovi klix-ovci su cudo od djece...
Ma jok pedalina na "metu" pa letjela i naletjela
Kada se svaka susa bavi turizmom bez iskustva
Hoćeš reći svaki se TURIST bavi turizmom.
...žao mi čovjeka...samo, kako pedalina može "naletjet"...
....TDI , pedalina............ : ))))))))))))
I to crveno DI :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (15)