Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ovih 10 miliona eura od svijeta dobili 50 miliona...eto pa razmislite...Srbija nece ni eura potrositi za hapsenje koljaca-svetaca.
Smijesno je ovo sve...uhvatit ce ga kada mu doktori saopste da mu je ostalo jos 3 mjeseca zivota zato sto ce bolovati od neizljecive bolesti...pa ce ga isporuciti...ta tri mjeseca ce se sprdati sa sudijama kao i njegov kolega Seselj...umrijet ce poput drugog kolege Milosevica i bice proglasen svecem , podice crkvu u njegovo ime....i eto ti jos jednog Svetog Save.... Tako idu stvari kod svrba
Evra???
Sta bi ovo trebalo biti vjest kao.
je ovo ŠUPLJAK.... pretresate moj pa.kas a ne mla.dica...