Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu si Balkan Bosnja sto si naveo u komentaru i u potpunosti se slazem
....sad će dačić i vučko da ih transportiraju prema hrvatskoj.......čisto da nam napkoste...
Humanizam i renesansa "Europske" Unije :-) Kulturno i demokratski. Bodljikava zica, kao u dobra stara vremena Treceg rajha. Izgleda da su potrosili svu ljubav koju si imali za muslimane podrzavajuci Siptare, Cecene i jos neke, da ih sad ne prozivamo :-) EU je objasnjavala Srbiji da nije strasno kad Sipci pucaju na srpsku policiju i da to nije razlog za uzbunu, dok je ovo danas vec ozbiljna situacija. Iscrpljeni i gladni, roditelji jurisaju na granicne prelaze, do zuba naoruzani djecom.
Nema to veze s islamom kao takvim, nego s time da imigranti ugrožavaju stabilnost Europe.
Naravno da ima veze sa islamom, a Evropa je zajedno sa Amerikom od nekada veoma stabilnih drzava, napravila najnestabilnije drzave na svijetu, pa je zasluzila, zajedno sa Amerikom, da i njena stabilnost bude ugrozena. Nestabilnost se nestabilnoscu lijeci. Kad svi osjete kako je kad je nestabilno, mozda ce sledeci put bolje razmisliti kad im padne na pamet da izazivaju nestabilnost kod drugih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Madjarima treba objasniti da je Hitler davno umro.
Treba zatvoriti sve mostove na Drini na granici sa Srbijom sreca nasa pa je BiH vrlo nepristupacan teren za putovati, nema tu ravnice, vec samo brda, rijeke i planine. Kozojebi nisu dobrodosli u BiH!
Ionako će se svi vratiti u Srb jer Eu ne želi ove folirante tj. lažne izbjeglice u svom dvorištu. Eu će primiti 160 tisuca npr Hr 1600 osoba sve ovisi o broju stanovnika i bdp-u zemlje. A Srb se jako zaigrala posto zele u Eu morat će primiti ostatak cca nekih 400 tisuća. Pošto su ih onako ljepo primili i prevezli do Hun granice Eu tj Hun ce ih deportirati u zemlju iz koje su dosli. Eu prima samo 160 tisuća a vrata se zatvaraju Stoga dragi susjedi blokirajte ih pri pokušaju ulaska u Bih jer će Hr postupiti isto kao i Hun. A onda jao si ga vama. Ljepi Pozdrav!
Srbija u sklopu pravoslavno-ruske osovine sa Grčkom i Makedonijom namjerno propušta izbjeglice da destabilizira Europu, međutim neće ići i sada ih čeka tek cirkus kada se te izbjeglice u Srbiji aktiviraju.
SRBOCIGANI GLEDAJU EU PREKO ŽICE
KO SMRDLJIVI KEROVI
BETON OD 100 METARA OKO PAŠALUKA
https://www.youtube.com/watch?v=Vgwrx-xl9KY
Pametni Bosnjo bi da kroji Madjarima koga ce oni da pustaju u SVOJU drzavu, ti kozojebi su uglavnom bez papira vecinom radno i vojnosposobni muskarci jos se kladim da ih pola nije uopste iz Sirije i sad treba Madjari takve da pustaju. Uzmite tablete za smirenje i gledajte kako Orban dominira kozojebe
OKO SERVA TREBA DIĆI BETON VISOK 100X100 METARA DA BALONIMA IDU KOMŠIJAMA
bježat u države koje te nežele je apsurd,ostavit svoju državu neborit se za nju je isto loše,dole naše bošnje idu u terorističku fundamentalističku islamističku vojsku od koje upravo ovi ljudi bježe,jer da nema islamističke terorističke bašar šija bi odavno bio srušen,stvorilo se dosta dole formacija islamskih koljača,i ko da se takmiče koja ce više poklat izmedju sebe,definitifno šija bašar ostaje na vlasti