Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro ti ide matematika mali eh hajde kuci i uci, bolje ti je, nego sto dokazujes svoju glupost na internetu
Ružooooooooooo Ružoooooooooooo vraćaj se kući
MORA DA SI U RS IŠAO U ŠKOLU ČIM SI TAKO PAGLU.
Od 66 % (tj. ukupnog broja biraca od 4,5 mil.) koji su izasli (tj. mozda oko 2,5 mil.), 67% bilo ZA a ostatak protiv. To znaci da je otprilike oko 1,5 mil. bilo za ZA a oko 1 mil. protiv. Nisam nista racunao ovo je samo okvirno pojasnjenje sta bi znacilo 66% izaslo a 67 % bilo ZA a ostatak protiv.
\"više od 67 posto birača podržalo\" eto tako lažu masonski mediji: više od 66 IZAŠLIH birača!!! bando crvena
bravo hrvatska i sve najbolje nadam se da ce eu krenuti bolje i da cemo jednog dana svi dostici zrelost i nivo za bolje.
Ha-ha...hvala Bogu, pa je HR društvo pokazalo zrelost. Ovakvi \"vukovi\", kao ovi iz stranke \"prava\", prirodno i logično biraju divljinu - shodno prostoru gdje se najbolje osjećaju. U čoporu i izolirano.... Bio sam unutar ovih 66% ;) ... i sućut svim ožalošćenim koji su unutar 33%. Sad je red na moju BiH, da ide ovom stazom!!
Opet Bosnjak pravi p.izdariju :P
e da ste vi sto ste bili za \"NE\" imali sto ponuditi hrvatskom gradaninu kao smjernicu u neku neizvjesnu i samostalnu buducnost, i te kako bi se gradani odazvali na to. Ovako osim urlanja po trgovima svakojakih outsaidera, i pijanih branitelja (cast izuzetcima), te \"silovanja\" gradana sa svakojavkim infatilnim mailovima o raznoranim teorijama zabule, samo ste jos vise pomogli vladi i nesvjesso svojim (neartikuliranim i uralckim) postupcima gurnuli nas neodlucne da zaokruzimo ZA. Hrvatska vlada i politicari su i te kako srozali u ocima gradjana, ali kada smo vidjeli sta se nudi (ako se uopce sta i nudilo) sa strane vas (toboznjih) kontrasa, ona je pala svaka dilema. ne znam, mozda je i vas poplatila vlada i EU, da nas zaplasi na sta cemo tek spasti ako zaokruzimo NE.